به گزارش فردای اقتصاد و به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه، محمدیاسر طیبنیا گفت: متاسفانه هم اکنون صنعت کشور بهطور میانگین با ۶۰ درصد ظرفیت در حال تولید است، اما از ابتدای بهرهبرداری فولاد مبارکه و بویژه طی دو سال اخیر شاهد هستیم که تمامی خطوط تولید در گروه فولاد مبارکه با بیش از ظرفیت اسمی خود تولید کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از اصولی که فولاد مبارکه تحقق اهداف خود را بر آن مستقر کرده، استفاده حداکثری از ظرفیتهای خطوط تولید است، ازاینرو گروه فولاد مبارکه توانست در سال جاری نیز به رکوردهای پیاپی در سال جاری دست یابند.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با تاکید بر اینکه افزایش کمی تولید در حفظ جایگاه ایران بین تولیدکنندگان بزرگ فولاد دنیا از اهمیت خاصی برخوردار است تصریح کرد: با اهدافی که برای ادامه کار در دستور کار شرکت و سایر بخشهای زیرمجموعه قرار گرفته است، اهتمام بیشتری بر ارتقای سطح کیفی و همچنین تنوع محصولات خواهیم داشت.
به گفته طیبنیا، اردیبهشتماه سال ۱۴۰۲ یکی از تاریخیترین رکوردهای تولید در فولاد مبارکه با تولید ۸۰۰ هزار و ۱۵۰ تن تختال به ثبت رسید. این میزان تولید بیش از ۲۵ درصد ظرفیت اسمی ناحیه فولادسازی و ریختهگری فولاد مبارکه است. این در حالی است که ظرفیت برخی از کارخانههای فولادسازی ۸۰۰ تا یکمیلیون تن است، اما در این شرکت با عبور از ظرفیت اسمی ناحیه فولادسازی توانست به بیشترین میزان بهرهوری تجهیزات و نیروی انسانی از ابتدای بهرهبرداری تا کنون دست یابد.
اغاز پرقدرت فولاد مبارکه سال ۱۴۰۲
غلامرضا سلیمی معاون بهرهبرداری فولاد مبارکه نیزاز ثبت رکورد تولید در واحدهای فولادسازی و ریختهگری مداوم و نورد گرم و سرد فولاد مبارکه و رکوردشکنی در واحدهای آهنسازی مجتمع فولاد سبا، فولاد هرمزگان، ورقخودرو چهارمحال و بختیاری و احیا مستقیم فولاد سفیددشت خبر داد و گفت: گروه فولاد مبارکه در سال جاری در یک ماه ۸۰۰ هزار و ۱۵۰ تن فولاد خام، یعنی بیش از ۲۵ درصد از ظرفیت اسمی ناحیه تولید کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در راهبردهای اساسی گروه فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲ بر کیفیت و تولید انواع محصولاتی که ارزشافزوده بیشتری برای شرکت و ذینفعان و بهطورکلی رونق اقتصادی کشور به همراه دارند تأکید و تمرکز بیشتری شده است.
تبادل نظر