صادرات
-
نقشه ترکیه برای دور زدن صادرات گاز ایران
سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه تایید کرد که آنکارا در حال رایزنی با تلآویو درباره انتقال گاز به اروپا است و هیئتهای دو طرف ماه اکتبر نشستی در این خصوص خواهند داشت.
-
ایران وارد حیاط خلوت روسها شد
رئیس کل امور بینالملل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از افزایش ۶۶ درصدی مقدار صادرات محصولات پتروشیمی ایران به ازبکستان در سال ۲۰۲۱ نسبت به سال پیش از آن خبر داد و گفت: به نظر میرسد با کاهش تعرفه واردات از سوی این کشور شاهد افزایش چشمگیر صادرات محصولات پتروشیمی به ازبکستان باشیم.
-
دردسر بازگشت ارزهای صادراتی از افغانستان
رئیس پارلمان بخش خصوصی از چالش ایفای تعهدات ارزی برای کشورهایی همچون افغانستان که صادرات به آن به صورت ریالی انجام میشود، خبر داد.
-
دو تهدید تولید صنعتی جهان
شاخص مدیران خرید صنعتی جهان در هشتمین ماه سال ۲۰۲۲، چه تصویری از وضعیت کسبوکارهای جهان نشان میدهد؟
-
محصولات معدنی چه سهمی از سبد صادراتی دارد؟
سخنگوی گمرک ایران سهم وزنی و ارزشی محصولات معدنی در سبد صادراتی کشور را بر اساس کارنامه سال ۱۴۰۰ اعلام کرد.
-
کدام کشور آفریقایی طرفدار کالاهای ایرانی است؟
دادههای جدید گمرک نشان میدهد در پنج ماه منتهی به مرداد امسال ۶۹۶میلیون و ۷۳۱هزار و ۴۱۲دلار کالای ایرانی به ۳۷کشور آفریقایی صادر شده است.
-
هر ثانیه حداقل ۱۱۰۰ دلار عدم النفع صادرات نفت
پیمان مولوی، کارشناس اقتصادی بار دیگر به میزان خسارت ناشی از عدم صادرات مناسب نفت پرداخته است، موضوعی که به صورت مستقیم به تحریمها مربوط است.
-
استقبال آمریکای جنوبی از خودروهای ایرانی
نیکلاس مادورو با بیان اینکه چهار مدل خودوری ایرانی از طریق شرکت «بِنیراَئوتو» (Venirauto) مونتاژ خواهند شد، خاطرنشان کرد: امروز ایران کشوری نمونه، کشور پیشرفت، تولید، دانش و تولید محصولات است.
-
ترکیه بازار تخممرغ ایران را گرفت؟
ناصر نبی پور رئیس اتحادیه مرغ تخمگذار تهران گفت: حجم صادرات تخممرغ امسال چندان زیاد نبوده به طوری که شاید از ابتدای سال تا به امروز حدود ۳ هزار تن صادرات داشتهایم در واقع صادرات تخممرغ زیاد نداریم، چون در کشورهای مقصد تخممرغ ارزانتر است.
-
تجارت ایران و آمریکا افزایش یافت
مبادلات تجاری ایران و آمریکا در ۷ماهه نخست سال جاری میلادی ۲۷ درصد رشد کرد و به ۲۹ میلیون دلار رسید.
-
گوجه فرنگی ایران در پاکستان غارت شد
معترضان پاکستانی کامیونهای حامل گوجهفرنگی وارداتی از ایران را متوقف و غارت کرده و جعبههای گوجهفرنگی را به روی زمین پرتاب کردند.
-
رشد ۴۰ درصدی صادرات ایران به اعضای اکو
سخنگوی گمرک گفت: صادرات غیر نفتی کشور در پنج ماه نخست امسال به ۹ عضو سازمان همکاری اقتصادی اکو با ۷ میلیون و ۳۱۶ هزار تن، به ۴ میلیارد و ۱۱۸ میلیون دلار رسید که این میزان با رشد ۴۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل همراه بوده است.
-
ترکیه جایگزین غرب در بازار روسیه میشود؟
ترکیه در رقابت با صادرکنندگان مهم به بازار روسیه همچون ایتالیا، لهستان، ژاپن، هلند، فرانسه و ایالات متحده، مزیت یافته است.
-
روایت گمرک از جهش تجارت با اوراسیا
روسیه در صدر مراودات تجاری ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا در میانه تابستان قرار گرفت. کشوری که درصدد است زمینه تجارت آزاد ایران با اتحادیه را فراهم کند.
-
تجارت ۱۷میلیارد دلاری ایران با اعضای شانگهای
جزییات کارنامه تجارت خارجی ایران با ۱۱کشور عضو سازمان همکاری شانگهای در میانه تابستان اعلام شد.
-
شگرد ایران برای تسخیر بازار روسیه
رئیس سازمان توسعه تجارت میگوید که این سازمان چند فاکتور مهم را برای توسعه تجارت با روسیه در دستور کار قرار داده که توسعه بازار مهمترین فاکتور در این میان است.
-
اکران مشوقهای صادراتی ۱۴۰۱
با گذشت نزدیک به نیمی از سال جزییات مشوقهای صادراتی ۱۴۰۱ از سوی وزیر صمت به سازمان توسعه تجارت ابلاغ شد.
-
تجارت با همسایگان از مرز ۲۰میلیارد دلار گذشت
جزییات آمارهای گمرک نشان میدهد که در میانه تابستان ۵۷درصد وزن و ۴۸درصد ارزش تجارت خارجی کشور مربوط به مراودات تجاری با همسایگان بوده است.
-
شرکای اصلی تجاری در میانه تابستان
چین با سهم بیش از ۳۲درصد از کل ارزش صادرات و امارات با سهم ۲۸درصد از کل ارزش واردات در جایگاه اول مقاصد صادرات و مبادی واردات قرار گرفتهاند.
-
جدیدترین اظهارات وزیر صمت درباره صادرات کشور
وزیر صمت با اشاره به افزایش تولید و صادرات در کشور گفت: در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۹ حدود ۳۸ درصد افزایش صادرات غیرنفتی داشتهایم که رقم آن به جایی رسیده است که فقط ۳.۵ میلیارد دلار دیگر فاصله داریم که بگوییم نفت دیگر در تأمین ارزی کشور اثری ندارد.
-
افزایش صادرات ایران به ترکیه
صادرات ایران به ترکیه در ۷ ماهه نخست امسال میلادی ۵۶ درصد رشد کرده و تراز تجاری دو کشور در این مدت به میزان ۴۴۳ میلیون دلار به نفع ایران بوده است.
-
۴+۱ عامل اثرگذار بر صادرات
محسن جلالپور/ فعال اقتصادی و رئیس سابق اتاق بازرگانی ایران
-
نقشه جدید برای تسهیل بازگشت دلارها
کمیته اقدام ارزی سازمان توسعه تجارت در راستای تسهیل بازگشت دلارهای صادراتی و تشویق صادرکنندگان، پنج گام جدید برداشت.
-
بیشتر فروختیم یا گرانتر فروختیم؟
مقایسه کارنامه دولت رئیسی و روحانی مخصوصا در حوزه صادرات و تجارت بینالملل یکی از مباحث مورد علاقه چهرههای اقتصادی نزدیک به هر دولت است که یکی از این بحثها که به تازگی در توئیتر دیده شده جالب به نظر میرسد.
-
کارنامه تجارت خارجی در میانه تابستان
مطابق آمارها حجم تجارت خارجی ایران در پنج ماه منتهی به مرداد امسال ۴۲میلیارد و ۵۸۹میلیون دلار ثبت شده است. صادرات و واردات چه سهمی از این رقم دارد؟
-
مقصد جذاب صادراتی در ۲۰۲۲
انتظار میرود واردات کشور هند به عنوان ششمین اقتصاد بزرگ جهان، رشد بالای ۷.۴درصدی را در سال ۲۰۲۲ ثبت کند، فاتحان این بازار بزرگ صادراتی کدام کشورها هستند؟
-
واردات خودرو در برابر صادرات فرش!
رئیس مرکز ملی فرش ایران با بیان اینکه در ترید مپ، ایران رتبه سوم صادرات فرش را دارد، اما در اصل سوم نیستیم؛ چراکه بخاطر تحریمها و تعهد ارزی با کم اظهاری مواجه هستیم، گفت: صادرات در مقابل واردات خودرو مجاز است و افرادی که ۷۰ میلیون دلار فرش صادر کنند، میتوانند خودرو وارد کنند.
-
علت کاهش ۵۰ درصدی صادرات زعفران
رئیس کمیسیون آب و محصولات کشاورزی اتاق مشهد گفت: کاهش ۵۰ درصدی صادرات زعفران طی ۶ ماه گذشته ناشی از نگاه غیرواقع بینانه در تدوین قوانین و مقررات و تصمیمگیریهای مهم در عرصههای اقتصادی است.
-
آلمانیها مشتری چه کالای ایرانی هستند؟
اداره آمار آلمان جزییات تجارت با ایران در نیمه اول سال ۲۰۲۲ و درصد تغییرات آن نسبت به مدت مشابه سال قبل میلادی را منتشر کرد.
-
ترکیه زنگ خطری برای بازارهای صادراتی ایران
عراق و افغانستان خرید خود را از ایران کاهش دادهاند. این موضوع در شرایطی نگرانکننده است که تمرکز دولتها بهویژه در دوره تحریمها بر صادرات به کشورهای همسایه و منطقه بوده است. حال با کاهش صدور کالا به این دو کشور زنگ خطر از دست دادن مهمترین بازارهای صادراتی همسایه به صدا درآمده است. برآوردهای اتاق بازرگانی تهران نشان میدهد، صادرات ایران به عراق در حالی کاهش داشته که صادرات ترکیه به این کشور رو به افزایش بوده است. از این رو به نظر میرسد نفوذ ترکیه در این بازار رو به افزایش است.