۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۶
سیاست «کووید صفر» چین، پاشنه آشیل اپل شد

تولید آیفون ۱۴ به دلیل محدودیت‌های کرونایی در کارخانه مونتاژ اپل در ژنگژو چین موقتا کاهش یافته است و این موضوع عمدتا گوشی‌های آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس را تحت تاثیر قرار داده است. به گفته اپل، این کارخانه تولیدی که توسط فاکسکان اداره می‌شود با کاهش ظرفیت جدی روبرو شده است.

فردای اقتصاد - اپل هشدار داد که محدودیت‌های کرونایی چین می‌تواند به تولید آیفون آسیب زند. شرکت اپل روز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که به دلیل محدودیت‌های کرونایی در کارخانه مونتاژ اولیه آیفون‌های ۱۴ پرو و ۱۴ پرو مکس در ژنگژو چین، موقتا تولید آیفون را کاهش داده است.

این کارخانه توسط شرکت فاکسکان اداره می‌شود و با کاهش ظرفیت قابل توجهی روبرو شده است. این شرکت نیز هشدار داده است که واحدهای کمتری را ارسال خواهد کرد و مشتریان محصولات اپل می‌بایست انتظار بیشتری را هنگام سفارش دستگاه‌های خود تجربه کنند.

هشدار اپل این نگرانی را مطرح می‌کند که احتمال دارد اپل در سه ماهه منتهی به دسامبر تعداد آیفون‌های کمتری را به فروش برساند. چراکه پیش از این هم در گزارش فصلی قبلی اپل ردپای کاهش فروش مشاهده می‌شد.

Foxconn employees take shuttle buses to head home on October 30, 2022 in Zhengzhou, Henan Province of China.
پس از شیوع کرونا در کارخانه فاکسکان در ژنگژو چین، برخی از کارگران تصمیم گرفتند به خانه بروند.

اپل اعلام کرده است که همچنان با تقاضای قوی برای مدل‌های ۱۴ پرو و ۱۴ پرو مکس مواجه است و قیمت این محصولات نسبت به سایر مدل‌های آیفون بیشتر است و به ترتیب از ۹۹۹ دلار و ۱۰۹۹ دلار شروع می‌شود. بنابراین این اتفاق یعنی کاهش فروش این مدل‌های آیفون می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر عملکرد اپل بگذارد.

هفته گذشته چین دستور قرنطینه ژنگژو یعنی شهری که کارخانه تولید اپل در آن قرار دارد را صادر کرد. علاوه بر این کارخانه اپل در این شهر بیشتر تولیدات آیفون را بر عهده دارد. به گزارش رویترز این کارخانه با موج فرار کارمندانی که به دلیل سیاست‌های ضد کرونایی چین ترسیده‌اند هم مواجه است و دست و پنجه نرم می‌کند.

چین در حال حاضر همچنان به دنبال اجرای سیاست کووید صفر است و برای اجرای این سیاست نیاز است تاسیسات آیفون در ژانگژو چین که کارگران‌اش در خوابگاه‌ها مستقر هستند هم با این رویه اجرایی همراه شوند و باید به این نکته داشت که بخشی از کارگزار این کارخانه مهاجران خارجی هستند.

به گفته تحلیلگر JPMorgan، سامیک چاترجی، ‌ در حال حاضر در صورت سفارش آیفون ۱۴ پرو از وبسایت اپل می‌بایست ۳۱ روز منتظر ماند که بسیار بیشتر از میانگین مدت تحویل دو روزه‌ای است که اپل برای مدل‌های ارزان‌تر آیفون وعده می‌دهد.

برچسب‌ها

تبادل نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

تک شاخ

پربیننده‌ترین‌ها

پربیننده‌ترین‌ها از دیگر رسانه‌ها

آخرین اخبار دیگر رسانه‌ها

آخرین اخبار