۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۶
افزایش مطالبه گری صنعت پخش

پنجمین نمایشگاه و کنفرانس بین المللی صنعت پخش ایران از ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ در جزیره کیش برگزار می شود.

رییس شورای سیاست گذاری این نمایشگاه و رییس هیات مدیره انجمن ملی صنعت پخش ایران در جمع خبرنگاران گفت : این کنفرانس و نمایشگاه با تمرکز بر آخرین نوآوری ها و دستاوردهای جهانی صنعت پخش با حضور فعالان این صنعت از سوی انجمن مزبور برگزار خواهد شد.

سهراب کارگر با اشاره به اینکه انجمن ملی صنعت پخش با ۱۷۰۰ عضو و ۱۷ شعبه در سراسر کشوراز بزرگترین تشکل ها است افزود: حدود ۱۰۰ درصد داروی کشور و ۸۰ درصد دیگر محصولات توسط انجمن ملی پخش ایران توزیع می شود.

وی با اشاره به سهم ۹ درصدی این صنعت در تولید ناخالص ملی (GDP)، گفت: این انجمن ۳۵۰۰ تامین‌کننده و واردکننده داخلی و خارجی را در بخش کالاهای FMCG تحت پوشش دارد.

کارگر با اشاره به اینکه ۱۰۰ درصد توزیع بخش دارویی کشور و ۸۰ درصد از توزیع و پخش سایر محصولات توسط شرکت‌های عضو انجمن ملی صنعت پخش انجام می‌شود ادامه داد: انجمن دارای ۲۵ هزار ناوگان درون‌شهری است که به سراسر کشور خدمات توزیع ارایه می‌دهند. همچنین ۴ میلیون متر مربع انواع انبارهای سرپوشیده در اختیار شرکت های این صنعت است.

رییس هیات‌مدیره انجمن ملی صنعت پخش ایران، ویژگی مهم این صنعت را تک نرخی بودن خدمات توزیع دانست و گفت: تمامی خدمات انجمن با یک نرخ انجام می‌گیرد و صنعت پخش، بازوی پرتوان دولت در بحران‌هایی مانند اپیدمی کرونا بود.

به گفته کارگر، گردش مالی صنعت پخش ایران در سال ۱۴۰۱، ۷۵۰ هزار میلیارد تومان بود که با گردش مالی ۱۸۰ هزار میلیارد تومانی دارو، به ۹۳۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

وی عدم جایگاه شفاف صنعت پخش در قانون را از معضلات مهم این صنعت برشمرد و چند سال است که در حال تدوین قانون جامع نظام توزیع هستیم که با تعامل ۶ وزارتخانه باید به اجرا برسد. کارگر در ادامه افزود: انجمن به دنبال ایجاد فدراسیون توزیع و پخش است.

وی با اشاره به تمرکز کنفرانس چهارم به آینده پژوهی گفت :در پنجمین کنفرانس سعی داریم پارتنرهای خارجی را هم مشارکت دهیم.

در ادامه برنامه مرادی؛ رییس کمیته علمی کنفرانس نیز با اشاره به اینکه صنعت پخش در کشور مغفول مانده گفت:با اینکه در دنیا زنجیره تامین و خدمات پخش در اولویت قرار دارد اما در ایران صنعت پخش تنها به عنوان یک شرکت واسطه گر محسوب می شود.

وی اضافه کرد: این کنفرانس بین المللی می تواند فرصت مناسبی برای طرح موضوعات و چالش های این صنعت در حضور دولتمردان و جامعه هدف باشد.

وی با تاکید بر اینکه بخش بزرگی از شرکت‌های توزیع و پخش در ایران هنوز سنتی هستند و شرایط و امکانات مناسب برای توسعه و تحقیق را در اختیار ندارند، عدم پرداختن به تحقیق و توسعه و عدم چالاکی را از چالش های اصلی صنعت پخش دانست.

در ادامه این نشست شیروانی؛ دبیر انجمن ملی صنعت پخش ایران و مدیر اجرایی نمایشگاه گفت:در نظر داریم درکنفرانس و نمایشگاه  پنجم استراتژی مطالبه گری را افزایش دهیم.

وی با تاکید بر اینکه بخش قابل توجهی از هزینه های صنعت مربوط به بخش لجستیک، انبارها و نیروی انسانی است افزود : حاشیه سود برای فعالان این صنعت ۲ درصد است و با وجود برنامه های دستوری از سوی دولت نمی توان سرمایه گذاری جدیدی را در این صنعت انجام داد.

وی درباره حضور شرکت های خارجی در نمایشگاه گفت: قرار است اتاق بازرگانی تهران یک پاویون اختصاصی با حضور شرکای خارجی از کشورهای عمان، عراق، ترکیه، روسیه و کشورهای حوزه CIS را در اختیار داشته باشد.

مدیرعامل شرکت بهاران تدبیر کیش و مجری برگزاری پنجمین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی صنعت پخش نیز در این نشست صنعت پخش را یکی از بزرگ‌ترین تشکل‌های کشور دانست و گفت: انجمن ملی صنعت پخش از استراتژیک‌ترین تشکل‌های اقتصادی ایران است که با محوریت منابع انسانی، تمامی صنایع داخلی را پوشش می‌دهد.

آریا حمیدیان با اشاره به برگزاری پنجمین رویداد نمایشگاهی بین‌المللی صنعت پخش افزود: این رویداد که به دلیل اپیدمی کرونا، چند سال با وقفه مواجه شد، با رویکرد جدید مبتنی بر سیاست‌های کارآمد در صنعت پخش از نظر محتوایی، بازرگانی، تجاری و تولیدی در ابعاد بزرگ‌تر برگزار می شود.

به گفته وی تاکنون حدود ۵۰ درصد از فضای محیطی و سالن نمایشگاهی کیش به شرکت‌های متقاضی عرضه شده است. همچنین اتاق بازرگانی تهران قرار است یک پاویون اختصاصی با حضور شرکای خارجی از کشورهای عمان، عراق، ترکیه، روسیه و کشورهای حوزه CIS را در اختیار داشته باشد.

تبادل نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha