ایسنا: مجید باقری در سومین نشست علمی-تخصصی اعضای هیأتهای بدوی و تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان شهرداری تهران اظهارکرد: اگر بخواهیم تخلفات را کاهش دهیم باید خاستگاههای تخلف را بشناسیم؛ از آنجا که شهرداری تهران طیف وسیعی از فعالیتها را عهدهدار است حوزه وسیعی از خاستگاهها را نیز در این زمینه دارد.
وی افزود: شاید در بین تعداد زیادی از مؤلفههایی که باعث بروز تخلف در مجموعهها میشود دو مسئله «احساس تبعیض» و«توجیه»حائز اهمیت باشد. اگر کارکنان احساس بیعدالتی داشته باشند و بتوانند تخلف خود را توجیه کنند، این تخلفات انجام میشود. بنابراین باید احساس عدالت را در سازمان ایجاد کنیم، البته شاید نتوان به سمت عدالت محض حرکت کرد، اما اگر احساس بیعدالتی را کاهش دهیم به سمت کاهش تخلفات حرکت خواهیم کرد.
بر اساس اعلام پایگاه خبری شهر، باقری با بیان اینکه دامنه توجیه برای تخلف نیز باید سلب شود، ادامه داد: رفاه، جبران خدمت و بحث ترمیم حقوق از نکاتی است که در تلاش هستیم با انجام آنها، فاصلهای که باعث تبعیض میشود را کم کنیم.
معاون برنامهریزی شهرداری تهران با بیان اینکه گلوگاههای ایجاد فساد در شهرداری در حال شناسایی است، گفت: به طوری که ۲۱ گلوگاه شناسایی و در مورد هر یک از آنها برنامهای طراحی شده است. امیدواریم به صورت فرآیندی در این زمینه اقدامات خوبی انجام دهیم.
وی تصریح کرد: با شناخت رابطه بین نتایج اقدام کارکنان و گلوگاههای ایجاد فساد میتوان اقدامات اصلاحی و فرآیندی مناسبی را برای کاهش فساد انجام داد. بنابراین ما در معاونت برنامهریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران شنوای تحلیلهایی که باعث محدودتر شدن دامنه فساد در شهرداری شود، هستیم.
تبادل نظر