۲۹ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۵
چرا اعتراض بورسی‌ها به جایی نمی‌رسد؟

یک کارشناس بازار سرمایه، دولتی بودن اقتصاد را مانع اصلی شنیده نشدن مطالبات ناشران و سهامداران عنوان کرد.

حمزه کریمی، مدرس بازار سرمایه در گفتگو با «فردای اقتصاد» گفت: ناشران بورسی اعتراض‌های خود را به شکل های مختلف به گوش دولت می‌رسانند، اما دولت گوش شنوایی به اعتراض ناشران ندارد.

وی افزود: علاوه بر ناشران، سهامداران نیز از کانال‌های مختلف از جمله رسانه‌ها مطالبات خود را به گوش دولت می‌رسانند، همچنین تحلیلگران و کارکنان بازارهای مالی به شکل‌های مختلف اعتراض خود را به گوش دولت می‌رسانند، اما کسی صدای این افراد را نمی‌شنود.

این کارشناس بازار سرمایه ابراز داشت: در ایران دولت قدرت بسیار زیادی دارد و اقتصاد ما دولتی است. ضمن این که دولت ابزارهای زیادی دارد که با این ابزارها مانع می‌شود تا اعتراض ناشران به جایی برسد، زیرا دولت از هر ابزاری استفاده می‌کند تا صدای ناشران شنیده نشود.

این تحلیلگر بازارهای مالی عنوان کرد: بسیاری از شرکت‌های بورسی و هیئت‌مدیره آن‌ها به طور مستقیم یا غیرمستقیم توسط دولت انتخاب می‌شوند و مدیر یک شرکت که حقوق او را دولت پرداخت می‌کند، هرگز علیه دولت حرف نمی‌زند.

کریمی گفت: در این شرایط نیاز است تا فعالان بازار سرمایه یک هماهنگی جمعی را تدارک ببینند، تا یک اعتراض دسته‌جمعی شکل بگیرد و بتوان به دولت فشار وارد کرد تا دستش را از جیب ناشران خارج کند.

این کارشناس بازار سرمایه بیان داشت: یکی از روش‌هایی که ناشران می‌توانند اعتراض خود را به گوش دولت برسانند و حتی این اعتراض واقعا اثرگذار باشد، این است که مدیران شرکت‌های بورسی اعتراض خود را به نمایندگان مجلس منتقل کنند و تا نمایندگان مجلس با مصوبات خود مانع از فشار دولت بر بازار سرمایه شوند.

حمزه کریمی در پایان تاکید کرد: دولت قوه مجریه است و باید قانون را اجرا کند و اگر قانون را اجرا نکرد، متخلف شناخته شده و برکنار خواهد شد. بنابراین مجلس این توانایی را دارد تا احقاق حقوق ناشران را به سرانجام برساند.

برچسب‌ها

تبادل نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات کاربران

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۱:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
    پولمونو تو بورس خوردن..زحماته چندین سالمونو..عیب نداره گذر پوست به دباغ خونه میفته