۲۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۰
جزئیات دریافت وام با استفاده از سهام

مدیر پروژه توثیق الکترونیک شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: سهامداران برای دریافت وام، پس از تکمیل درخواست در بانک مربوطه به صفحه خدمات بازار سرمایه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی مراجعه کنند.

سمیه محمدی مدیر پروژه توثیق الکترونیک شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در رابطه با شرایط و نحوه توثیق سهام نکاتی را مطرح کرد.

فرآیند توثیق هوشمند سهام به چه شکل است؟

فرآیند توثیق هوشمند برای عموم جامعه به این صورت خواهد بود که سهامداران پس از آن که اقدامات اولیه را در بانک مربوطه خودشان تکمیل کردند به صفحه خدمات بازار سرمایه مراجعه و خدمت توثیق را انتحاب می‌کنند.

کدام سهامداران می‌توانند از خدمات توثیق استفاده کنند؟

سهامدارانی می‌توانند از این مزایا بهره‌مند شوند که در سامانه جامع اطلاعات مشتریان اطلاعات خود را ثبت کرده و سجامی شده باشند.

مراحل و جزییات در خواست برای توثیق سهام چگونه است؟

 پس از وارد شدن به سامانه ثبت توثیق یک رمز یکبار مصرف به شماره موبایل سجامی افراد ارسال می‌شود و یک احراز صورت می‌گیرد بعد از وارد کردن رمز یکبار مصرف دارایی قابل توثیق را افراد مشاهده و میزان دارایی کل یا بخشی از آن دارایی قابل توثیق را انتخاب و به صفحه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی هدایت می‌شوند. بعد از این که به صفحه سپرده‌گذاری هدایت شدند یک سری شرایط و تعهداتی است که سهامدار باید با دقت و آگاهی مطالعه کند و پس از پذیرش آنها و پرداخت کارمزد مراحل انجام شده و سپس به صفحه بانک هدایت می‌شوند.

 آیا فرآیند توثیق و در خواست آن در روزهای مشخصی انجام می‌شود؟

 سهامداران باید به این نکته توجه داشته باشند که ارائه کلیه خدمات با توثیق هوشمند در روزها و ساعت‌های کاری قابل انجام است.
در پایان روز کاری تمام درخواست‌ها از بانک‌های عامل که سرویس‌ها را پیاده‌سازی کردند به شرکت‌ها سپرده‌گذاری مرکزی ارسال می‌شود و بعد از پردازش در سامانه‌های اطلاعاتی، نتیجه درخواست در روز بعد به بانک‌ها اطلاع رسانی می‌شود.

 سهامداران برای توثیق باید شرایط ویژه‌ای داشته باشند؟

 شرایط توثیق در بازار سرمایه به این شکل است که سهامداران محدویت ناظر (به اصطلاح فریز) نداشته و دارایی شان قابل معامله و سپرده باشد.

اگر سهامدار به تعهدات خود عمل نکنند چه رقم می‌خورد؟

 سهامداران توجه داشته باشند بعد از پذیرش شرایط و تعهدات در ابتدای فرآیند درصورتی که در بازه زمانی مشخص سهامدار به تعهدات خود عمل نکند عملیات رفع توثیق اتفاق می‌افتد و در صورت عدم اجرای تعهدات توسط بانک مربوطه بر اساس قردادهای که در ابتدا وجود داشته دارایی سهامدار به فروش می‌رسد. 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

تبادل نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha