فردای اقتصاد: مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه در چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران گفت: مکانیزمهای مختلفی به کار گرفته شده تا بتوانیم از حداکثر توان شرکتهای داخلی استفاده کنیم.
یحیی پالیزدارافزود: شرکتهای فناور و دانشبنیان از جمله شرکتها هستند که توانستند نقشی چشمگیری در شکلگیری و ادامه این نهضت بومیسازی داشته باشند؛ چرا که نیازمندیهای صنعت فولاد با استفاده از دانش و فناوری تامین میشود. از این رو در سالهای گذشته علاوه بر نیازهای روز، فولاد مبارکه تلاش میکند تا با استفاده از زیستبوم فناوری و نوآوری نیازهای آینده را تأمین کند.
به گفته وی، صنعت فولاد با حدود ۶۰ سال قدمت در ایران در ابتدا تنها خریدار کارخانه ها بوده و حتی توانایی بهرهبرداری از خطوط تولید را نداشته است اما به مرور زمان توانست، در موضوع بهرهبرداری پیشرفتهای چشمگیری را شاهد باشد.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه تصریح کرد: در چهار دهه گذشته، فعالان صنعت فولاد تلاش کردند تا تکنولوژیهای موجود را بومیسازی کنند. گروه فولادمبارکه نیز مجموعهای پیشرو در صنعت فولاد کشور است که در زمینههای مختلف صنعتی از جمله بومیسازی، دستاوردهای قابل توجهی را کسب کرده است.
وی افزود: فولاد مبارکه در سالهای گذشته بر این موضوع تمرکز داشت که تجهیزات، قطعات و مواد اولیه مورد نیاز خود را از داخل کشور تامین کنند که این حرکت به طور جدی در ۲۰ سال گذشته پیگیری شده و در نتیجه بیش از ۹۰ درصد این اقلام در کشور و به دست تولیدکنندگان داخلی ساخته میشود که این موضوع افتخاری بزرگ برای کشور است.
پالیزدار ادامه داد: مکانیزمهای مختلفی به کار گرفته شده تا بتوانیم از حداکثر توان شرکتهای داخلی استفاده کنیم. شرکتهای فناور و دانشبنیان از جمله این شرکتها هستند که توانستند نقش چشمگیری در شکلگیری و ادامه این نهضت بومیسازی داشته باشند؛ چرا که نیازمندیهای صنعت فولاد با استفاده از دانش و فناوری تامین میشود. از این رو در سالهای گذشته علاوه بر نیازهای روز، فولاد مبارکه تلاش میکند تا با استفاده از زیستبوم فناوری و نوآوری نیازهای آینده را تامین کند.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه خاطر نشان کرد: فولادمبارکه بازار تامین قطعات، تجهیزات و خدمات خود را در اختیار شرکتهای دانشبنیان و به طور کلی تولیدکنندگان داخلی و مجموعههای فناور قرار داده تا این شرکتها تقویت شده و رشد کنند. در این زمینه مکانیزمهای مختلفی نظیر عقد قراردادهای بلندمدت خرید برای حمایت از این شرکتها به کار گرفته شده تا به نحوی از تولید داخلی حمایتهای حداکثری صورت پذیرد.
وی افزود: یکی از حمایتهای دیگری که در گروه فولاد مبارکه به مجموع حمایتهای قبلی اضافه شده، سرمایهگذاری خطرپذیر در زیستبوم فناوری و نوآوری کشور است تا شرکتها با تامین نقدینگی در طرحهای توسعهای فناورانه، با آسودگی خاطر بیشتری فعالیت کنند. این موضوع موجب میشود تا علاوه بر کمک به توسعه فناوری در فولاد مبارکه، از دانش کسب شده در صنایع دیگر نیز استفاده شود.
پالیزدار تصریح کرد: با تکمیل فاز بومیسازی و تامین نیازهای روز در فولاد مبارکه میتوانیم در آینده شاهد توسعه تکنولوژی و ظهور و بروز فناوریهای جدید در صنعت فولاد باشیم.
تبادل نظر