۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳
ارزآوری ایران با تعمیرات و کشتی سازی

عضو هیات مدیره شرکت کشتی سازی صدرا با اشاره به غفلت از شناورسازی در داخل گفت: ایران می تواند با ساخت شناور برای کشورهای مختلف ارزآوری کند.

به گزارش فردای اقتصاد، علی زارعی با اشاره به ساخت دو فروند کشتی سه هزار و ۵۰۰ تنی چندمنظوره در شرکت کشتی سازی صدرا، نقش آفرینی در تجارت و کریدور شمال - جنوب برای انتقال کالاها و انرژی به چین و اروپا را از جمله برنامه ها ذکر کرد و گفت: کریدورهای شمال - جنوب در حال تکمیل است.

وی با بیان اینکه اتصال مسیر ریلی رشت - منطقه آزاد کاسپین و تکمیل اسکله رو - رو می تواند بخشی از نیازها و اهداف کریدور شمال - جنوب را تکمیل کند، بهره گیری از ظرفیت بنادر را از دیگر طرح ها برشمرد و افزود: بنادر امیرآباد نیز دارای ظرفیت های خوبی است و می تواند زمینه جذب سرمایه گذاران خارجی و درآمدهای ارزی را فراهم کند.

عضو هیات مدیره شرکت کشتی سازی صدرا بر ضرورت ساخت کشتی های جدید برای توسعه ناوگان در دریای کاسپین تاکید و تصریح کرد: تعداد کشتی های ایران در برابر آذربایجان و روسیه ناچیز است و باید در این زمینه تلاش بیشتری کنیم.

زارعی به بازار درآمدزای شناورسازی اشاره کرد و گفت: ایران می تواند با ساخت شناور و نفتکش برای کشورهایی نظیر ترکمنستان و قزاقستان ۶۰۰ میلیون دلار درآمد کسب کند و باید نسبت به تکمیل کریدور شمال - جنوب اقدام کنیم.

عضو هیات مدیره شرکت کشتی سازی صدرا ادامه داد: در حال حاضر به دلیل غفلت از ساخت کشتی و شناور، نیاز کشورهای سواحل کاسپین برای تعمیر و ساخت کشتی توسط کشورهای دیگر تامین می شود.

وی با اظهار این که در سال های اخیر بخشی از نیازها و سفارش های ساخت کشتی به شرکت صدرا سپرده شده است، گفت: ساخت دو فروند کشتی سه هزار و ۵۰۰ تنی در مازندران برای هزار نفر شغل ایجاد می کند.

  

تبادل نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha