۲۰ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
رکورد فولاد مبارکه در حمل انواع محصولات فولادی

مدیر برنامه‌ریزی فروش و حمل محصولات فولاد مبارکه از ثبت رکورد حمل انواع محصولات این شرکت در سال ۱۴۰۱ خبر داد.

به گزارش فردای اقتصاد یونس حمزوی گفت: در سال گذشته فولاد مبارکه با ارسال و تحویل بیش از ۸ میلیون و ۳۶۴ هزار تن انواع محصولات به مشتریان داخلی و صادراتی، رکورد در تحویل سالانه کالا به ثبت رساند.

وی با اشاره به این مطلب که این میزان حمل با افزایش ۹۲۴ هزار تنی و رشد ۱۲٫۴ درصدی نسبت به سال قبل و همچنین رشد حدود ۸ درصدی نسبت به رکورد قبلی در سال ۹۹ به ‌دست‌آمده است، افزود: آمارهای به ثبت رسیده نشان می‌دهد عملکرد در حوزه حمل نسبت به برنامه سالانه ۲ درصد بیشتر بوده است.

به گفته مدیر برنامه‌ریزی فروش و حمل محصولات فولاد مبارکه، در سال گذشته هزاران تولیدکننده مواد اولیه موردنیاز خود را بطور مستقیم از فولاد مبارکه دریافت کردند.

رییس برنامه‌ریزی و کنترل حمل محصولات فولاد مبارکه نیز تصریح کرد: حدود ۸۷ درصد حمل محصولات به‌صورت جاده‌ای حمل و تحویل مشتریان شد و با عبور از ۷۲۸۰ هزار تن و افزایش حدود یک‌میلیون تنی و رشد حدود ۱۶ درصدی نسبت به سال قبل و همچنین رشد بیش از ۱۱ درصدی نسبت به رکورد قبلی در سال ۹۹، رکود جدیدی به ثبت رسید.

مجید فخاری ادامه داد: حدود ۷٫۱ میلیون تن، معادل ۸۵ درصد محصولات به مقصد مشتریان داخلی در اقصی نقاط کشور ارسال شد که این میزان تحویل کالا در بازار داخلی از سال گذشته ۱۵ درصد بیشتر است و در نوع خود یک رکورد محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حدود یک‌میلیون و ۲۵۰ هزار تن از انواع محصولات صادراتی فولاد مبارکه نیز به مقاصد بندرعباس و گمرکات مرزهای شرقی، غربی و شمالی ارسال و تحویل مشتریان صادراتی شده است، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ بیش ازیک هزارو ۶۳۴ هزار تن محصولات نیمه‌نهایی (تختال و بار)، ۴۸۸۷ هزار تن انواع محصولات گرم (۱۵۵۰ هزار تن از مبدأ مجتمع فولاد سبا) ویک هزارو ۸۴۲ هزار تن انواع محصولات سرد و پوشش‌دار از طریق حمل جاده‌ای و ریلی به مقصد مشتریان داخلی و صادراتی ارسال شده است. به این ترتیب، در همه نواحی شاهد ثبت رکود سالانه حمل محصولات بودیم و هزاران تولیدکننده درزمینه فعالیت‌های مختلف از این امر بهره‌مند شدن و توانستند مواد اولیه موردنیاز خود را به‌طور مستقیم از فولاد مبارکه دریافت کنند.

رییس برنامه‌ریزی و کنترل حمل محصولات فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: آمارهای موجود در حوزه حمل نشان‌دهنده اهمیت و جایگاه ویژه حمل جاده‌ای در تکمیل آخرین حلقه زنجیره ارزش فولاد مبارکه و تحویل محصولات به صنایع پایین‌دستی کشور است.

وی افزود: تعاملات سازنده شکل گرفته نه‌تنها فرایند حمل و تحویل به‌موقع کالا به مشتریان فولاد مبارکه را تسهیل کرده، بلکه با ایجاد درک مشترک می‌تواند در پاسخ‌گویی به نیازهایی که به‌دلیل توسعه ظرفیت‌های تولید و به دنبال آن افزایش حجم ارسال محصولات ایجاد می‌شود، موثر باشد.

محسن زارع، مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی ناحیه نورد سرد نیز گفت: رکورد جدید کلاف سرد با تولید ۴۵ هزار کلاف و به میزان ۹۰۵هزار تن و ۱۶هزار کلاف خام به میزان ۲۸۳هزار تن به ثبت رسید. این در حالی است که رکورد قبلی کلاف سرد در سال ۹۹ به میزان ۸۸۶ هزار تن و کلاف خام در سال ۹۷ به میزان ۲۳۲هزار تن بوده است.

رییس واحد بسته‌بندی و بارگیری و ارسال نورد سرد همچنین تصریح کرد: واحد بسته‌بندی و ارسال با همکاری واحد برنامه‌ریزی حمل و برنامه‌ریزی تولید و تلاش واحد بسته‌بندی و ارسال توانستند این موفقیت‌ها را رقم بزنند.

سعید جمشیدیان افزود: بارگیری و ارسال کلاف سرد به دو صورت انجام می‌شود که ۷۰ درصد به‌صورت جاده‌ای و ۳۰ درصد به‌صورت ریلی از ۵ نقطه بارگیری و ارسال می‌شود. همچنین بارگیری و ارسال کلاف خام به‌صورت جاده‌ای و از ۳ نقطه بارگیری و ارسال می‌شود.

وی مهم‌ترین دلایل کسب این رکوردها را برنامه‌ریزی برای کاهش زمان بارگیری، افزایش ظرفیت بارگیری ریلی و جاده‌ای، کاهش زمان انتظار بسته‌بندی و افزایش تعداد نقاط بارگیری حمل ریلی و تلاش واحد بسته‌بندی، بارگیری و ارسال و واحد برنامه‌ریزی حمل و برنامه‌ریزی تولید دانست و خاطرنشان کرد: که در سال آینده نیز این رکوردها تداوم داشته باشد.

تبادل نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha