۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۱
مواد مخدر به جای دستمزد؟

فرماندار سنندج گفت: برخی معتادان از سوی توزیع‌کنندگان مواد مخدر برای جمع‌آوری زباله‌ها اجیر می‌شوند و در قبال کاری که انجام داده‌اند، به جای پول مواد مخدر دریافت می‌کنند.

تسنیم: سرهنگ لطف‌الله دارابی عصر امروز در دومین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان اظهار داشت: ۷۰ درصد زندانیان را افراد سابقه‌دار در حوزه قاچاق مواد مخدر تشکیل می‌دهند.

وی آگاهی و آموزش همگانی را لازمه رهایی جامعه از آسیب اعتیاد دانست و گفت: رسانه‌ها و صدا و سیما با زیرنویس کردن سامانه (۱۲۸) آسیب‌های حوزه اعتیاد را اطلاع‌رسانی کنند.

جانشین فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه حساس‌سازی، آگاه‌سازی و آموزش همگانی بهترین راهکارهای پیشگیری از اعتیاد است، تصریح کرد: در همین راستا پلیس برنامه‌های فرهنگی متناسب با حوزه پیشکیری تهیه و اجرا خواهد کرد.

قاطعانه با توزیع‌کنندگان مواد مخدر در کردستان برخورد شود

حسن عسکری، فرماندار سنندج نیز در ادامه گفت: از آنجا که توزیع‌کنندگان مواد مخدر در سنندج به صورت شبکه‌ای عمل می‌کنند ضرورت دارد قاطعانه با آنها برخورد شود.

وی افزود: برخی توزیع‌کنندگان مواد مخدر در سنندج بعضا مالخری هم کرده، به طوری‌که افراد معتاد را به‌کارگیری کرده تا زباله‌گردی انجام داده و در قبال زباله‌ای که می‌گیرند، هیچ پولی هم به آنان نمی‌دهند و به‌جای پول، مواد مخدر به معتادان می‌دهند! که به نوعی مواد مخدر را ترویج می‌دهند، در این راستا نیروی انتظامی باید برنامه‌ریزی شده با شبکه توزیع مواد مخدر مقابله کند.

فرماندار مرکز استان کردستان با ذکر اینکه راه‌اندازی کمپ ماده ۱۶ بهبود نسبی ایجاد کرده؛ به مشکلات پیش‌روی معتادان بهبود یافته اشاره کرد و افزود: بسترهای بازگشت معتادان بهبود یافته به جامعه فراهم شود.

وی تأکید کرد: همه دستگاه‌های استان موظفند در راستای ایجاد اشتغال معتادان تلاش کنند.

عسکری قبرستان‌های قدیمی سطح شهر سنندج را پاتوق و محل جمع‌آوری معتادان دانست و خواستار پاک‌سازی این مکان‌ها از وجود معتادان شد.

افتتاح خانه نشاط ویژه معتادان در کردستان

سلیم کریمی، جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان نیز از افتتاح خانه نشاط و پایگاه سلامت کار ویژه معتادان بهبود یافته در کردستان خبر داد و اظهار داشت: برنامه‌ریزی مناسب جهت ایجاد و توسعه نشاط اجتماعی ضروری است.

وی با اشاره به اینکه در هفته مبارزه با مواد مخدر برنامه‌های خاصی از سوی ادارات استان برگزار می‌شود، افزود: همزمان با این هفته مسابقات فرهنگی ورزشی برای کارگران، کارگاه‌های آموزشی پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های کارگری و طرح‌های سلامت‌محور در حوزه آسیب‌های اجتماعی برگزار می‌شود.

کریمی با بیان اینکه تهیه و پخش موشن گرافیک و پادکست‌های مناسب در فضای مجازی و اجرای طرح‌های اجتماع‌محور به کاهش آسیب اعتیاد در جامعه کمک می‌کند تصریح کرد: در این راستا بمنظور اجرای این طرح‌ها باید از ظرفیت حداکثری سمن‌ها و دستگاه‌ها در فضای مجازی و حقیقی بهره گرفت.

وی اجرای برنامه‌های مبارزه با مواد مخدر را نیازمند حمایت و مشارکت مردم دانست و گفت: اطلاع‌رسانی در زمینه آسیب‌های اجتماعی مواد مخدر و اعتیاد از طریق رسانه‌ها بویژه میزگرد تخصصی برگزار خواهد شد.

جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان با اشاره به اینکه ۲۰ خرداد لغایت هفتم تیر ماه به عنوان هفته مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده است، از افتتاح خانه نشاط روستایی، افتتاح پایگاه سلامت کار روستایی، ۱۰۹ کانون یاریگر سلامت کار در ادارات در این هفته خبر داد.

کریمی بازدید از کمپین ترک اعتیاد، همکاری با پلیس فتی، حمایت از خانواده‌های نیازمند، برگزاری کارگاه کاهش آسیب و راه‌اندازی پایگاه سلامت پزشکی در شهرستان‌ها و استفاده از توانمندی خیران را از دیگر برنامه‌های هفته سلامت در استان عنوان کرد.

تبادل نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha