وجیه اله جعفری، رییس هیات عامل ایمیدرو در دیدار با استاندار کهگیلویه و بویر احمد که در محل استانداری یاسوج برگزار شد، اعلام کرد: این سازمان تمرکز فعالیت خود را بر روی شهرستانهای کم برخوردار گذاشته به طوری که با انجام فعالیتهای اکتشافی، تلاش کرده که مسیر سرمایهگذاری در این مناطق تسهیل شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر وزارت صمت برنامه طرح آمایش شهرستانهای کمبرخوردار را دارد تا زمینه سرمایهگذاریهای پایدار و ماندگار ایجاد شود.
در این نشست سید علی احمدزاده؛ استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: به رغم اینکه ۱۰ درصد آب و یک سوم نفت کشور از این استان تامین میشود، بهره چندانی از این ثروت نبردهایم.
وی در عین حال گفت: استانداری، از برنامهها و اقدامات ایمیدرو برای توسعه معادن حمایت میکند.
از سوی دیگر خدایار کریم نژاد، سرپرست شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، گزارشی از فعالیتهای این شرکت در معادن استان و چالشهای پیش رو ارایه کرد.
احمد فتاحی مجلج؛ مدیر اکتشاف ایمیدرو نیز اشارهای به فعالیتهای اکتشافی ایمیدرو در سطح استان داشت.
وجیه اله جعفری معاون وزیر صمت، در شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی اتاق بازرگانی یاسوج، پس از استماع سخنان فعالان شن و ماسه و همچنین یک تولیدکننده کلینکر، از برنامه تشکیل کارگروهی برای برطرف شدن مشکلات فعلی خبر داد.
همچنین درخصوص مشکلاتی از جمله تامین سوخت، ماشین آلات، جایگزینی معادن رودخانهای با کوهی، قیمتگذاری و… با تشکیل کارگروهی بررسی و راهکارهای لازم ارایه خواهد شد و برخی موضوعات در سطح استان، برخی در سطح شورای عالی معادن و برخی نیز در ستاد تسهیل استان قابل برطرف شدن هستند.
در دومین روز از سفر جعفری به استان کهگیلیویه و بویراحمد، وی و هیات همراه از پروژههای آهک هیدارته و فسفات چرام بازدید بعمل آوردند.
در این بازدید جعفری با ذکر توضیحاتی از پیشینه طرح، خواهان تسریع در روند اجرایی پروژه شد.
کریم نژاد نیز تصریح کرد: محدودیتی در تامین مالی طرح نداریم و اسناد مناقصه تکمیل پروژه احداث اهک هیدراته و فسفات چرام، در اختیار عموم قرار گرفته است.
اباذر رحیمی؛ مجری طرح آهک هیدراته و فسفات چرام گزارشی از روند اجرایی طرح ارایه کرد و گفت: این طرح تاکنون به پیشرفت ۶۰درصدی دست یافته است.
گفتنی است طی این برنامه، عملیات اجرایی پروژه آبرسانی به طرح فوق نیز آغاز شد. فاز نخست پروژه آبرسانی طرح آهک هیدراته و فسفات چرام از ظرفیت ۲۵۰۰ مترمکعب برخوردار است و قرار است با هزینه ۳۰۰ میلیارد ریالی اجرا شود.
تبادل نظر