مهر: احمد محمودزاده روز یکشنبه در نشست مشترک با شورای نظارت و مدیران مناطق ۱۹ گانه شهر تهران با اشاره به تعیین الگوی شهریه مدارس غیردولتی برای سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ اظهار داشت: طبق آسیبشناسی انجام شده در سال تحصیلی گذشته مقرر شد مشکلاتی که در این زمینه مانع از اجرای درست قوانین میشود، برطرف شود از این رو نسبت به سیاستهای افزایشی حداقل و حداکثر شهریه مدارس ورود جدی خواهیم داشت تا کاهش شهریه یک مدرسه سبب افت کیفیت آموزش و تضییع حقوق معلم و دانش آموز در مدرسه نشود.
وی با تاکید بر اینکه شهریه مدارس باید متناسب با الگوهای تعیین شده و آمایش منطقهای انجام شود، ادامه داد: بر اساس ماده ۱۵ قانون مدارس غیردولتی، هفت مورد در شهریه دیده شده است و طبق ماده ۱۶ قانون، تعیین شهریه در مناطق برعهده مدیران منطقه است. مدیران باید به ازای هر مدرسه یک صورت جلسه با حضور و مشارکت مدیران، اعضای مؤسس مدرسه و انجمن اولیا داشته باشند و بر اساس آن طی یک صورت جلسه شهریه مدرسه موردنظر تعیین شود.
محمودزاده با بیان اینکه این برنامه سبب میشود تا کیفیت آموزشی در مدارس سراسر کشور ارتقا یابد، افزود: رویکرد جدید در آموزش و پرورش بازگشت به مدرسه، محتوای درسی با مرجعیت کتاب است. معتقدیم نقش مدیران در افزایش کیفیتبخشی در مدارس با استفاده از ظرفیت، معلمان و اولیای دانشآموزان نقش دارند در این زمینه باید تدابیر مناسبی گرفته شود و شهر تهران باید در این موضوع پیشتاز باشند تا به عنوان الگویی برتر در کشور مورد استفاده قرار گیرد.
وی در ادامه با اشاره به نقش کنشگری دانشآموزان در مدارس بیان کرد: بر اساس برنامه فراگیر آموزش و پرورش و تأکیدات مقام معظم رهبری باید به موضوعات پرورشی و تربیتی در مدارس غیردولتی نگاه ویژهای شود و باید بتوانیم در حوزههای پرورشی و تربیتی برنامههای متنوع و اثرگذاری را تعریف و اجرا کنیم.
محمودزاده با اشاره به سه رویکرد سازمان مدارس و مرکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی اضافه کرد: مؤسسان و مدیران مدارس باید تلاش کنند تا برنامههای تمهیدی، ترویجی و تعمیقی مورد نظر بر اساس بخشنامههای صادر شده به خوبی به سرانجام برسد.
تبادل نظر