به گزارش فردای اقتصاد، تفاهم نامه همکاری میان گروه فولاد مبارکه اصفهان و بانک سپه با حضور سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه و آیت ابراهیمی، مدیرعامل بانک سپه منعقد شد. این یادداشت تفاهم با موضوع همکاری و گسترش مراودات بانکی و ارتباطات متقابل در حاشیه هفتمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۵) به امضا رسید.
سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه درباره تفاهم همکاری میان گروه فولاد مبارکه و بانک سپه گفت: گروه فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین مجموعه صنعتی تولیدی با ۱۰۰ شرکت زیرمجموعه در سالی که مزین به سرمایهگذاری است، در راستای ارتقای توان تولیدی، طرحهای سرمایهگذاری را به طور جدی پیش میگیرد.
به گفته زرندی گروه فولاد مبارکه بیشاز ۵۰۰ هزار میلیارد تومان طرح توسعه به صورت مستقیم یا غیرمستقیم از طریق شرکتهای سرمایهپذیر در اختیار دارد که پیشبرد آن با ابزارها و روشهای جدید تامین مالی صورت میگیرد. گسترش دامنه همکاری گروه فولاد مبارکه با بانک سپه در همین راستا صورت میگیرد.
آیت ابراهیمی، مدیرعامل بانک سپه نیز درباره این تفاهم عنوان کرد: هدف از این تفاهم همکاری، افزایش دامنه ارائه خدمات متنوع در زمینه اعتباری با گروه فولاد مبارکه است که بانک سپه با داشتن ۳ هزار شعبه در سراسر کشور آمادگی همکاری بیشتر در اینباره را دارد.
ابراهیمی با اشاره اینکه همکاری با گروه فولاد مبارکه در حوزه اقتصادی و فناوری با شرکتهای زیرمجموعه این گروه صنعتی در حال انجام است، ابراز امیدواری کرد دامنه این همکاریها گسترش یابد.
برنامههای فولاد مبارکه برای رفع ناترازی انرژی
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه همچنین در بخش دیگری از صحبتهایش در حاشیه نشست با خبرنگاران تصریح کرد: گروه فولاد مبارکه در راستای جبران خاموشیها و کمبود برق سرمایهگذاری خوبی در زمینه تامین انرژی در حال انجام دارد؛ به طوریکه نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی خورشیدی این مجموعه با پیمانکاری مپنا در حال انجام است که از میزانِ ۱۲۰ مگاواتی فاز نخست، ۸۰ مگاوات تحویل شبکه داده شده و قرار است هفته آینده فاز اول با حضور وزیر صمت به صورت رسمی آغاز به کار کند. همچنین امیدواریم در فاز بعدی ۲۵۰ تا ۳۰۰ مگاوات تا نیمه تابستان وارد مدار کنیم. بخشی از محمولههای مربوط به تامین برق نیروگاههای خورشیدی در حال ترخیص در گمرک است که به زودی انجام میشود. همچنین نیروگاه سیکل ترکیبی ۳۵۰ مگاوات عرضه کردیم که جلسات مکرر برای تکمیل آن در حال انجام است.
زرندی درباره تامین آب این مجموعه نیز تصریح کرد: یکی از کارهای جدید فولاد مبارکه برای مردم اصفهان بحث انتقال آب دریا به مجموعه و جداسازی مصرف آبِ صنعت از زایندهرود بود که با جلسات برگزار شده تا قبل از تیرماه امسال اتصال آب دریا به گروه فولاد مبارکه انجام میشود؛ بدین ترتیب نیاز به برداشت آب از زاینده رود به صفر میرسد. گروه فولاد مبارکه در زمانهایی که در استان اصفهان شرایط پُرآب یا بارش فراوان داشتیم تنها یک درصد از زایندهرود، آب برداشت میکرد که با این کار برداشت به صفر میرسد.
به گفته وی فولاد مبارکه در مصرف آب در تراز جهانی قرار دارد؛ به طوریکه برای تولید هر کیلوگرم فولاد، ۲.۵ لیتر آب مصرف میشود که ۴۰ درصد پایینتر از مصرف جهانی است. همچنین برای بازچرخانی آب در ۹ شهر کار کردهایم.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه درباره تامین گاز این مجموعه نیز گفت: برای تامین گاز با شرکت ملی نفت در حال پیگیری تفاهمنامهها هستیم که مقدمات آن در برنامه هفتم توسعه با مضمون سرمایهگذاری بنگاههای بزرگ در تامین انرژی خودشان آمده است.
تبادل نظر