سه راهکار موفقیت شرکت‌ها در بازار چین

چگونه نیازهای پرجمعیت‌ترین بازار جهان را بشناسیم؟
۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷
سه راهکار موفقیت شرکت‌ها در بازار چین

بیشتر شرکت‌ها در تلاش هستند تا نوآوری خود را به ویژه در جاهایی مانند "سیلیکون ولی" متمرکز کنند. آنها همچنین به احتمال زیاد با دانشگاه‌ها و استارت‌آپ‌ها برای توسعه ایده‌های جدید همکاری می‌کنند تا نظرات واحدهای تجاری داخلی، تامین‌کنندگان یا شرکا را تامین کنند.

فردای اقتصاد: طبق تحقیقات "نیل سی تامپسون" و "ونجینگ لیو" و همکارانشان از دانشگاه ام‌آی‌تی، روند نوآوری در چین تقریباً برعکس دیگر جاهای جهان است. آنها در تحقیقات خود نتیجه می‌گیرند، شرکت‌هایی که امیدوارند سهم بازار را در چین به دست آورند، باید مدلی متفاوت از آنچه برای بقیه جهان دارند، در پیش گیرند.

شرکت‌هایی که در چین فعالیت می‌کنند، چه داخلی و چه خارجی، دو برابر احتمال دارد مشتریان، رقبا یا کارکنان بخش عملیاتی خود را به عنوان یک منبع نوآوری تلقی کنند. اما چگونه موفق‌ترین شرکت‌ها بر این نیازهای بازار فائق می‌آیند؟

  • جوامع آنلاینی ایجاد کنید که به مشتریان اجازه دهد توصیه‌های خود برای محصولتان را ارائه کنند و از یادگیری ماشینی برای توزیع آن اطلاعات بین کارکنان مربوطه استفاده کنند. این روش به شیائومی کمک کرد تا بیش از ۱۰۰ دستگاه الکترونیک هوشمند مصرفی را عرضه کند.
  • به رقبا به عنوان همکاران بالقوه نگاه کنید، به خصوص اگر در چین به عنوان رقیب داخلی حضور دارند. دایملر که چهار برابر بیشتر از ایالات متحده خودروهای الکتریکی خود را در چین می فروشد، سرمایه گذاری مشترکی با شرکت چینی جیلی برای تولید یک خودروی هوشمند با یک نام تجاری جدید ایجاد کرده است.
  • از تکنسین های تعمیرات و نمایندگان فروش که دانش دست اولی در مورد نحوه استفاده مشتریان از محصولاتتان دارند یا می‌دانند که مشتریان می‌خواهند چگونه محصولاتتان را استفاده کنند، اطلاعات بگیرید. شرکت لوازم خانگی "هایر" با استفاده از این بازخوردها، یک یخچال با یک میز تاشو داخلی برای دانش‌آموزانی ساخت که در خانه‌های با مساحت کم زندگی می‌کنند.

منبع :  نشریه دانشکده مدیریت دانشگاهMIT  

نویسنده: برایان ایستوود

مترجم: شادی آذری حمیدیان

برچسب‌ها

تبادل نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha