فارس: سیاوش عقدایی قائممقام شبکه آموزش سیما در برنامه «روزنه» رادیو گفتوگو در خصوص طرح تحولی مدرسه تلویزیونی ایران، اظهار کرد: یک موضوع که مدتها به طور جدی در کشور دنبال میشود موضوع نصیب آموزشی برابر است؛ به این معنا که تمامی دانشآموزان در هر طبقهای و با هر فاصله از مرکز، حق دارند از آموزش باکیفیت برخوردار شوند.
وی با اشاره به اینکه ما بعد از بحران شیوع ویروس کرونا یک میلیون بازمانده از تحصیل در کشور داریم، افزود: متأسفانه در این مدت ۳.۵ تا ۴ میلیون دانش آموز از پوشش اینترنت و امکانات آموزش از راه دور برخوردار نبودند که آثار خودش را در کوتاه مدت و بلندمدت نشان خواهد داد.
قائم مقام شبکه آموزش سیما با بیان اینکه ایجاد شکاف طبقاتی در جامعه ارتباط مستقیمی با آموزش دارد، افزود: هرچقدر ثروتمندان، امکانات آموزشی بهتری داشته باشند کرسی بهتری را در دانشگاه به خود اختصاص میدهند و بهتر آموزش میبینند و در نتیجه مشاغل ارزشمندتری را هم اشغال میکنند و پولدار میشوند و در مقابل، فقرا هم به همان نسبت فقیرتر خواهند شد.
عقدایی گفت: طرح «مدرسه تلویزیونی ایران» که پیش تر هم وجود داشته در یک سال گذشته با تحولاتی مواجه بوده است که این طرح تحولی از اول مهر به روی آنتن رفت؛ بهترین معلمان کشور در مدرسه تلویزیونی ایران همان تقویم آموزشی وزارت آموزش و پرورش را با شیوه جذاب به بچهها آموزش میدهند.
وی ادامه داد: هر کسی که در کشور تلویزیون دارد بعد از اجرای طرح تحولی مدرسه ایران از این نعمت برخوردار میشود که بهترین معلمان کشور را ببیند، سر کلاس آنها حاضر باشند و پا به پای کسانی که در مراکز استانها و نزدیک شهرهای پرجمعیت زندگی میکنند، آموزش ببیند.
قائم مقام شبکه آموزش سیما با بیان اینکه آموزش مجازی و سامانه برخط در مدارس و دانشگاه به هیچ عنوان حذف نشده است، گفت: سامانه «شاد» همچنان پابرجاست و هرگز حذف نشده و اینها سرمایههایی است که از این به بعد استفاده جدی از آنها خواهد شد.
عقدایی یادآور شد: ما در حال رایزنی با متخصصان و شرکتهای دانشبنیان هستیم تا از طریق تلویزیون و تلفن و زیرساختهای دیگر بتوان با دانشآموزان تعامل برقرار کرد و دانشآموزان از این طریق امتحان دهند.
تبادل نظر