۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۵
امضای قرارداد فروش نسل جدید کاتالیست های سرو

همزمان با رونمایی از سه کاتالیست بهبود یافته در چهارمین همایش دوسالانه بومی سازی کاتالیست و فرایند احیای مستقیم آهن، قرارداد فروش این کاتالیست ها از سوی نفت و گاز سرو با فولاد میانه منعقد شد.


فردای اقتصاد - در حاشیه برگزاری چهارمین همایش دوسالانه بومی سازی کاتالیست و فرایند احیای مستقیم آهن از سوی نفت و گاز سرو به عنوان پیشگام بومی سازی، تولید و تجاری سازی کاتالیست با تکیه بر توان و دانش متخصصان داخلی کشور، از کاتالیست های نسل سوم این شرکت رونمایی به عمل آمد. کاتالیست های نسل جدید ضمن تغییر در فرمولاسیون، در برابر دمای بالا مقاوم بوده و موجب افزایش ۴ تا ۵ درصدی ظرفیت تولید در واحدهای تولید آهن اسفنجی می شوند. این کاتالیست ها علاوه بر دمای بالا در برابر تشکیل کک نیز مقاوم بوده و با توجه به تغییر شکل ظاهری آنها واکنش با سرعت بیشتری انجام می شود.

وفاداری به برند سرو

امیر هومن کریمی وثیق مدیرعامل شرکت نفت و گاز سرو با اشاره به برگزاری همایش های دوسالانه از سوی این شرکت در خصوص همایش ۲۸ دی ماه خاطر نشان کرد: نگاه سرو متفاوت است و هدف از برگزاری این گونه همایش ها تنها تبلیغ نیست در این همایش ها همیشه اتفاق تجاری رخ نمی دهد اما همین که مشتریان ما هر بار حضور پیدا می کنند و در کنار سروی ها به تبادل نظر و اطلاعات می پردازند؛ نشانه وفاداری آنها به برند سرو است.
وی افزود:برداشتن گامی فراتر از تبلیغات سبب می شود تا در درازمدت این تبادل نظرها به همکاری تبدیل شود و جملگی به شکل ذینفعان در کنار یکدیگر قرار گیریم.
کریمی وثیق یادآور شد:دیدگاه ذینفع بودن فروشنده و مشتری به طور همزمان باعث می شود تا آنها با خیال راحت از سرو محصول خریداری کنند و همیشه به "سرو" وفادار بمانند.

ورود به بازارهای بین المللی

مدیرعامل شرکت نفت و گاز سرو در خصوص کسب جایزه اخیر شرکت سرو در زمینه صادرات تصریح کرد: زمانی که که برنامه ریزی برای صادرات کاتالیست را آغاز کردیم  فکر نمی کردیم که در ۱۴۰۱ این امر محقق شود. سرعت صادرات بیشتر از آنچه که برنامه ریزی کرده بودیم پیش رفت.
وی افزود: قرار بود تا آخرسال ۱۴۰۲ بیش از ۳۵ تا  ۴۰ درصد از ظرفیت تولید سرو به صادرات اختصاص یابد اما این اتفاق در سال جاری افتاد. کریمی در خصوص ورود به بازارهای جهانی تصریح کرد: بودن در کنار رقبا سبب می شود تا از جنبه های مختلف محصولات سرو مورد محک قرار گیرد.
کریمی وثیق یادآور شد: امسال بالغ بر ۱۴ میلیون دلار صادرات انجام شد، این رقم در سال بعد به طور حتما از ۲۰ میلیون دلار عبور خواهد کرد.

برنامه های پیش رو
وی به افزایش ۲۵ سالانه تا ۳۰ درصدی نیروی انسانی در سرو اشاره کرد و گفت : با راه اندازی فاز دوک کارخانه جدید سرو  تا ۱۰۰۰ نفر افزایش نیرو خواهیم داشت.

وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به ادامه قطعی گاز در سال بعد کاهش تولید در فولادی ها نیز ادامه خواهد داشت افزود: همه در یک کشتی نشسته ایم و چنانچه وضعیت کمبود گاز و قطعی آن ادامه داشته باشد ما نیز از این امر مستثنی نخواهیم بود.

کریمی وثیق که بیش از ۲۸ سال در بخش تولید صنعتی فعالیت دارد افزود: مهمترین بخش تولید محصول توجه به کیفیت آن است. در بحث کیفیت و حفظ آن به شدت پافشاری دارم حتی اگر خط تولید به هر علتی خوابیده باشد کیفیت محصول را از اولویت خارج نمی کنم.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار فردای اقتصاد  مبنی بر برنامه ورود شرکت به بورس گفت: مواردی در زمینه مباحث سهامداری شرکت مطرح بود که در حال رفع آنها هستیم اما به طور حتم راه ماندگاری "سرو" ورود این شرکت به بورس است.

تبادل نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha