-
نظریه ایرانشهری چیست؟
موسی غنینژاد - ابراهیم صحافی - محمد قوچانی
-
برنامه کامل - قسمت دوم/ محسن جلالپور؛ راوی بیواسطه شکست بخش خصوصی در اقتصاد ایران
محسن جلالپور در بخش دوم گفتوگوی خود با «فردای اقتصاد» روایت بیواسطه خود را از علل شکست بخش خصوصی در اقتصاد ایران با زبانی صریح و شفاف بیان میکند.
-
روایت محسن جلالپور: چرا بخش خصوصی واقعی نداریم؟
محسن جلالپور، رییس پیشین اتاق بازرگانی ایران در این بخش از گفتوگوی خود با «فردای اقتصاد» به این پرسش پاسخ میدهد که چرا بخش خصوصی واقعی در ایران نداریم.
-
برنامه کامل - قسمت اول/ داستان زندگی محسن جلالپور از تجارت سنتی تا نماد برجام اقتصادی
داستان زندگی محسن جلالپور و تحولات همزمان اقتصادی در کشور به ویژه در دوران برجام موضوع گفتگوی «فردای اقتصاد» با وی در برنامه چهرهها است.
-
چشمانداز اقتصاد با لنز قوای کارشناسی دولت
آرش علویان، پژوهشگر حوزه اقتصاد کلان و مدیر برنامهریزی و مطالعات اقتصادی شرکت بناگستر کرانه
-
چشمانداز اقتصاد ایران با لنز بودجه ۱۴۰۲
فرهاد خانمیرزایی، معاون برنامهریزی شرکت مشاوره مدیریت رهنمان و پژوهشگر حوزه اقتصاد کلان
-
خاطره شنیدنی محسن جلالپور از معجزه اقتصادی لهستان؛ نقطه آغاز اصلاحات کجاست؟
محسن جلالپور، رییس پیشین اتاق بازرگانی ایران در این بخش از گفتوگوی خود با «فردای اقتصاد» به این سؤال پاسخ میدهد که چرا تلاشهای پس از برجام برای اصلاحات اقتصادی در ایران به نتیجه نرسید.
-
برنامه کامل - قسمت سوم/روایت مسعود نیلی از اختلاف با هاشمی رفسنجانی و فرصت جهش اقتصادی در برنامه سوم
دکتر مسعود نیلی در بخش سوم گفتوگوی خود با «فردای اقتصاد» ماجرای اختلاف با هاشمی رفسنجانی در سیاستگذاری ارزی پس از جنگ را به تفصیل تشریح میکند و اینکه چرا تصمیم به خروج از دولت هاشمی گرفت.
-
چشمانداز اقتصاد ۱۴۰۲ پس از یک دهه تحریم
دکتر کوثر یوسفی، دانشیار موسسه مدیریت و برنامه ریزی
-
برنامه کامل - قسمت دوم/ مأموریتهای مهم مسعود نیلی در دهه ۶۰
دکتر مسعود نیلی در بخش دوم از مصاحبه خود با «فردای اقتصاد» از انگیزه خود برای شیفت از مهندسی به اقتصاد سخن میگوید و اینکه چگونه وارد سازمان برنامه و بودجه شد.
-
چشمانداز حکمرانی اقتصادی
دکتر نوید رئیسی، پژوهشگر حوزه اقتصاد سیاسی در دانشگاه شریف
-
برنامه کامل - قسمت اول/ سفر زندگی مسعود نیلی از مهندسی به برنامهریزی سیستمها و اقتصاد کلان
در قسمت اول گفتوگو با مسعود نیلی، مسیر زندگی این اقتصاددان از دوره کودکی و نوجوانی در همدان را تا دوره جوانی در دانشگاه شریف دنبال میکنیم و از علائق و دلمشغولیهای او میپرسیم.
-
چشمانداز اقتصاد ۱۴۰۲ و شبکه بانکی
دکتر داود سوری، اقتصاددان
-
توسعه زیرساخت، هزینه است یا سرمایهگذاری؟
در مجموعه «داستان رشد و فروپاشی اقتصادها» به نقطهای رسیدهایم که میبینیم هزینه کردن مردم برای توسعه زیرساختها چطور میتواند روی رشد اقتصادی تاثیر بگذارد؟
-
محسن جلالپور: میخواستیم در دوره پسابرجام تحریمناپذیر شویم ولی نشد
محسن جلالپور، رییس پیشین اتاق بازرگانی ایران در گفتوگویی با «فردای اقتصاد» سیر تحول زندگی و کارآفرینی خود را تشریح کرده است.
-
پاسخ مسعود نیلی: شما پای اقتصاد غربی و لیبرالیسم را به کشور باز کردید؟
دکتر مسعود نیلی در این بخش از گفتوگوی خود با «فردای اقتصاد» به اتهاماتی پاسخ میدهد که توسط منتقدان مطرح میشود.
-
چشمانداز اقتصاد ۱۴۰۲ و بسته نجات شرکتها
دکتر مهران بهنیا، معاون مطالعات اقتصادی شرکت مشاوره مدیریت رهنمان
-
چوب جادویی بانکها
ایده اولیه تاسیس بانک چطور شکل گرفت و چه زمانی معلوم شد که بانکها میتوانند تاثیری بسیار بزرگتر از آنچه ابتدا به نظر میرسید بر اقتصاد بگذارند؟
-
بهترین فرمول برای کاهش قیمتها
اتفاقات زیادی میتواند به کاهش قیمت کالاها و خدمات در جوامع منجر شود اما یکی از فرمولهای این کار بیشتر از بقیه رنگ و بوی توسعه و پایداری دارد. این فرمول را با هم در قیمت جدید «داستان رشد و فروپاشی اقتصادها» ببینیم.
-
پیش به سوی تولید بیشتر
در این قسمت از مجموعه «داستان رشد و فروپاشی اقتصادها»، باهم میبینیم که چگونه همکاری و تجارت در داخل جزیره و با افراد سایر جزایر شکل میگیرد و تولید بیشتر نیاز به پول را آشکارتر میکند.
-
موسی غنینژاد: چگونه به سستی اندیشههای چپگرایی پی بردم و از آن رویگردان شدم؟
دکتر موسی غنینژاد در این بخش از گفتوگوی مفصل خود با «فردای اقتصاد»، علل رویگردانی از اندیشههای چپگرایی را توضیح داده است.
-
وامهای سرنوشتساز یا سرمایهسوز
در این قسمت از مجموعه «داستان رشد و فروپاشی اقتصادها» تاثیر انواع وامها بر اقتصاد جزیرهای فرضی را که موضوع داستان ما است با هم مرور میکنیم.
-
دکتر بهکیش: اولویت دادن «صنعت گلخانهای» به تجارت چه مصائبی بر مردم ایران تحمیل کرده است؟
دکتر محمدمهدی بهکیش در بخشی از گفتوگوی مفصل با «فردای اقتصاد» از مصائب بیاعتنایی به تجارت سخن گفته است
-
افشاگری/ ژاپنیها نیم قرن پیش در کشورهای غربی چه میکردند؟
دکتر محمدمهدی بهکیش در بخشی از گفتوگوی مفصل با «فردای اقتصاد» خاطره جالبی از الگوبرداری ژاپنیها از تجارب صنعتی غرب در نیم قرن پیش نقل میکند.
-
موسی غنینژاد: کدام اشتباه شاه باعث گرایش روشنفکران به مارکسیسم و چپگرایی شد؟
دکتر موسی غنینژاد در بخشی از گفتوگوی مفصل خود با «فردای اقتصاد» تأثیر سانسور اندیشهها بر گرایشات روشنفکری ایران در دهه ۴۰ و ۵۰ را تشریح میکند.
-
توضیح مهم وزیر درباره اعتراض معلمان به رتبهبندیها
وزیر آموزش و پرورش در خصوص برخی گلایهها به نحوه رتبهبندی معلمان، گفت: به تمام اعتراضها درباره رتبهبندی معلمان رسیدگی میشود.
-
داستان کارآفرینی از آلمان تا ایران
داستان زندگی کارآفرینی «تیم لطیف» از آلمان شروع شد ولی او تصمیم گرفت در ادامه راه آن را در ایران ادامهدهد، از استارتاپ چاپآقا و ازکی و بعد هلدینگ سرمایهگذاری مکس، مسیری که «تیم» با توشهی دوفرهنگی پیموده، مسیری متفاوت، دشوار و پر چالش بوده است.
-
برنامه کامل زنگ پایان ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ : روند صعودی بورس در روزهای پایانی ۱۴۰۱
بورس تهران در آخرین چهارشنبه سال ۱۴۰۱، عملکرد بهتری را نسبت به روزهای گذشته به نمایش گذاشت و شاهد رشد نماگرهای اصلی بازار سهام بودیم به نظر میرسد با توجه به اینکه امروز آخرین مهلت فروش سهام و درخواست وجه نقد در سال ۱۴۰۱ بود، همین موضوع باعث کاهش فشار فروش و ورود تقاضا به بازار سرمایه شد.
-
برنامه کامل شمارش معکوس ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ : تکرار تجربه بورس ۱۴۰۱ در سال آینده؟
بورس تهران در روز گذشته، عملکرد بهتری را نسبت به روزهای گذشته به نمایش بگذارد و نماگرهای خود را با رنگ سبز همراه کند. به طور کلی اما نکته جالب توجه بازار دیروز، دودستگی بین بسیاری از نمادها و گروهها بود که نشان میدهد برخی سهام که دلایل مختص به خود را دارند، از تقاضای بهتری برخوردار هستند.
-
بیتکوین، برنده بزرگ ورشکستگی بانکها
بازار کریپتوکارنسی هفته عجیبی را پشت سر گذاشت. در طی یک هفته ۷ بانک اعلام ورشکستگی کردند که سه تا از آنها به طور مستقیم از بزرگترین بانکهای کریپتویی محسوب میشوند.