-
در رویداد دیشب اپل چه گذشت؟
اپل در رویداد سالانه خود از پرچمداران موبایل خود - شامل آیفون ۱۵ و ۱۵ مکس و آیفون ۱۵ پرو و ۱۵ پرومکس - رونمایی کرد.
-
فوری/ نشست شورای حکام آژانس اتمی با موضع ایران آغاز شد
نشست یک هزار و ششصد و هفتاد و دو شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی دقایقی پیش با حضور نمایندگان ۳۵ کشور عضو این شورا در وین آغاز بهکار کرد.
-
بازار کارشناسی آنلاین خودرو چه وضعیتی دارد؟
دهمین برنامه تکشاخ فردای اقتصاد - تحلیل هفتگی تکنولوژی و استارتاپ - به بازار پلتفرمهای کارشناسی آنلاین خودرو اختصاص دارد.
-
احیای وزارت بازرگانی؛ مشکلگشا یا مشکلساز؟
تشکیل وزارت بازرگانی باعث رفاه میشود یا فقط توهم رفاه ایجاد میکند؟ آیا احیای وزارت بازرگانی با هدف مهار تورم مبنای منطقی و تئوریک دارد یا مشکل را مضاعف میکند؟
-
برند نایکی چطور بزرگترین شرکت لباس ورزشی دنیا شد؟
تنها در عرض ۵۰ سال رویای یک مرد برای تولید کفشهای بهتر، به یک شرکت جهانی با ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار تبدیل شد. امروز میخواهیم بفهمیم چطور این جادو اتفاق افتاد و عوامل موفقیت نایکی چه بود؟
-
برند پورشه چطور به پادشاه خودروهای اسپرت تبدیل شد؟
اگر بخواهید خودرویی را انتخاب کنید که قدرت، زیبایی و هیجانی را که مردم در مورد ماشینهای اسپرت احساس میکنند، به تصویر بکشد، کاندیدی بهتر از پورشه 911 پیدا نمیکنید.
-
رشد سریع صنعت تبلیغات دیجیتال ایران
نهمین برنامه تکشاخ فردای اقتصاد - تحلیل هفتگی تکنولوژی و استارتاپ - به موضوع بازار تبلیغات دیجیتال در ایران و جهان اختصاص دارد.
-
گارانتی هم مثل مهریه است؟ فروشنده و مصرفکننده چه حقوقی دارند؟
عدم شفافیت در قوانین گذشته اختلاف میان خریدار و فروشنده لوازم خانگی را بر نوع و میزان رسیدگی به ایرادات موجود در کالا یا نحوه تحویل و هزینههای مترتب بر نصب و راهاندازی آن را، هر روز عمیقتر کرده است.
-
کداک؛ غول صنعت عکاسی چطور نابود شد؟
برندهای بزرگ هم نابود می شوند اگر نتوانند مسیر درست را در هنگامه تصمیمات مهم تشخیص دهند. این داستان غول صنعت عکاسی است که حالا دیگر تنها یک نام از آن باقی مانده است.
-
شوخی «مهار تورم» با احیای وزارت بازرگانی
آیا احیای وزارت بازرگانی باعث مهار تورم میشود؟ آیا علت تورم نبود وزارت بازرگانی است؟
-
ابرثروتمندی از یتیمخانه / مردی که برند محبوب عینک را ایجاد کرد
چه چیزی میتواند یک پسربچه فقیر پرورشگاهی را به غول تولید و فروش عینک جهان تبدیل کند؟ راز موفقیت لئوناردو دلوکیو، خالق عینکهای ریبن که چندی پیش در سن ۸۷ سالگی درگذشت، در پس چه ایده ای نهفته بود؟
-
چالشهای رشد استارتاپهای اجتماعی در ایران
پوریا عالمی طنزپرداز و بنیانگذار استارتاپهای آی قصه و رادیوگوشه از چالشهای رشد استارتاپهای اجتماعی و فرهنگی در ایران میگوید
-
چرا برندهای مشهوری که میشناختیم نابود شدند؟
از سال ۱۹۵۵ تا کنون بیش از دو هزار شرکت به فهرست شرکتهای برتر فورچون ۵۰۰ وارد شدهاند، اما از فهرست نخست که مشتمل بر ۵۰۰ شرکت بوده است، تنها ۷۱ شرکت باقی ماندهاند. به بیان دیگر نرخ نابودی این برندها ۸۶ درصد بوده است.
-
پشتصحنه جدایی تجارت از صنعت؛ احیای وزارت بازرگانی با کدام هدف؟
آیا احیای وزارت بازرگانی با هدف مهار تورم مبنای منطقی و تئوریک دارد یا مشکل را مضاعف میکند؟ این سوالی است که در دورهمی اقتصادی «فردای اقتصاد» بررسی شد.
-
ایلان ماسک چطور ثروتمند شد؟
دارایی بیش از ۲۳۰ میلیارد دلاری ایلان ماسک، پولدارترین فرد جهان، که فاصله زیادی با میزان ثروت دومین ثروتمند جهان دارد، موروثی نیست. این فرد خودساخته که صاحب شرکتهای بزرگی چون خودروسازی تسلا، شرکت صنایع هوافضایی اسپیس ایکس و بخشی از سامانه انتقال وجه پیپل است، چه در خلق ثروت و چه در نوع نگرش نسبت به تحولات جهان پیرامونش با دیگران تفاوت دارد. اما راز این خلق ثروت چیست و چگونه میتوان در این مسیر گام برداشت؟
-
سه مهارت کارآفرین نابغه قرن
عرضه گوشیهای آیفون رویدادی بود که دنیای کارآفرینی را به دو دوره قبل و بعد از خود تقسیم کرد؛ محصولی که توسط کارآفرین نابغه قرن استیو جابز طراحی شد.
-
سبقت خودروهای خودران در بزرگراه تکنولوژی
هفتمین برنامه تکشاخ فردای اقتصاد - تحلیل هفتگی تکنولوژی و استارتاپ - به موضوع محدودیتهای پیش آمده برای استارتاپها و همچنین پیشرفتهای تازه خودروهای خودران اختصاص دارد .
-
واردات لوازم خانگی؛ آری یا نه؟
در شرایطی که تولیدکننده و مصرفکننده از شرایط بازار لوازم خانگی رضایت ندارد، سیاستگذار چه تدبیری را باید در پیش گیرد؟ در گفتوگو با محمد طحانپور بررسی کردیم.
-
چرا محمولههای دارویی در گمرک میماند؟
رئیس کل گمرک ایران عامل ایستایی محمولههای دارویی و تجهیزات پزشکی را اعلام کرد و معتقد است به عواملی غیر از فرآیندهای گمرکی مرتبط است.
-
واردات خودرو چقدر است؟
رئیس کل گمرک ایران درباره روند واردات خودرو و ترخیص آن از گمرکات گفت: از ابتدای سال ١۶٢١ دستگاه خودرو اظهار شده که ۶٩٣ دستگاه از آن ترخیص شدهاست. باید توجه داشت که ماندگاری کالا در گمرک نه تنها نفعی برای این سازمان ندارند، بلکه به درآمد آن هم آسیب میزند.
-
چرا ارزش صادرات غیرنفتی افت کرد؟
صادرات قطعی کالاهای غیر نفتی کشور با ۷.۹۷درصد کاهش به رقم ۱۵میلیارد و ۹۰۶میلیون دلار در چهار ماه منتهی به تیر امسال رسید.