• ۴ راه برون‌رفت از نااطمینانی اقتصادی

    ۴ راه برون‌رفت از نااطمینانی اقتصادی

    بودجه‌نویسی به روال عادی برای دوران نااطمینانی‌های اقتصادی گزینه ضعیفی است. شرایط فعلی نیازمند اقدام قاطع است نه یک فرایند عادی. نویسندگان هاروارد بیرنس ری‌ویو چهار گام را برای بودجه نویسی شرکت‌ها در چنین بزنگاه‌های اقتصادی پیشنهاد می‌کنند.

  • هفتگانه موفقیت برای کارآفرینان جوان

    هفتگانه موفقیت برای کارآفرینان جوان

    زندگی یک کارآفرین برای بسیاری از افراد جذاب است. اگر موفق شوید، کاری را انتخاب کرده‌اید که عاشق آن بوده‌اید، وقتتان دست خودتان است و در آن هرگز بخاطر ترس از اخراج، مجبور به انجام کاری که دوست ندارید، نخواهید شد.

  • پنج گام در ایجاد تعادل بین کار و فرزندان

    پنج گام در ایجاد تعادل بین کار و فرزندان

    پدر یا مادر بودن مانند داشتن یک شغل دوم تمام‌وقت است. اما چگونه می‌توان هم پدر یا مادر خوبی بود و هم به یک کارآفرین نمونه تبدیل شد؟

  • ثروت ۴۰۰ میلیون دلاری که در ۵ ماه نابود شد

    ثروت ۴۰۰ میلیون دلاری که در ۵ ماه نابود شد

    بنا به اعلام نشریه فوربس، طی پنج ماه گذشته، با وجود آن‌که قیمت‌های نفت افزایش یافت، مجموع دارایی هفت میلیاردر کشورهای عضو همکاری‌های حوزه خلیج فارس تا ۴۰۰ میلیون دلار افت کرد و به ۲۸/۳ میلیارد دلار رسید.

  • ریسک تغییرات آب‌وهوایی برای کارآفرینان

    ریسک تغییرات آب‌وهوایی برای کارآفرینان

    خطرات جوی در حال افزایش هستند، خطراتی که هم جان افراد را تهدید می‌کنند و هم بر کسب‌وکارها اثرگذارند. با افزایش این خطرات، همه انواع کسب‌وکارها مجبور هستند بخش بیشتری از بودجه خود را صرف آمادگی و مقابله در برابر بلایای طبیعی کنند.

  • ثروتی که در ۸ دقیقه نابود شد!

    ثروتی که در ۸ دقیقه نابود شد!

    سرنوشت کسب‌وکارها با فرازوفرود و نوسانات پی‌درپی گره خورده است و این مختص یک کشور یا یک منطقه نیست. گاهی سخنان یک مقام سیاسی یا اقتصادی باعث امیدواری و رونق بازارها می‌شود و گاهی اعلام برخی سیاست‌ها از سوی مقامات، گمانه‌زنی‌ها برای شرایطی دشوار را تقویت می‌کند.

  • سه راهکار کارآفرینی در شرایط سخت اقتصادی

    سه راهکار کارآفرینی در شرایط سخت اقتصادی

    اقتصاددانان و متخصصان حوزه مالی سرتاسر جهان نسبت به خطر احتمالی رکود هشدار داده‌اند. برخی با توجه به افزایش قیمت‌ها و رکوردزنی نرخ تورم بر این باورند که رکود جهانی از هم‌اکنون نیز شروع شده است.

  • سه استراتژی جذب نسل "زد"

    سه استراتژی جذب نسل "زد"

    اگر برنامه‌ای برای مسئولیت اجتماعی شرکت خود ندارید، در واقع خود را به عنوان یک کارآفرین برای شکست آماده کرده‌اید. چون شرکت شما باید حالا مشتریانی از نسل زد و نسل هزاره را جذب کند و نمی‌تواند بدون برنامه مسئولیت اجتماعی این کار را انجام دهد.

  • پول می‌تواند انگیزه تحمل شکست باشد؟

    پول می‌تواند انگیزه تحمل شکست باشد؟

    مایکل جردن ابرستاره بسکتبال جهان می‌گوید: " من بیش از ۹ هزار پرتاب را در زندگی حرفه‌ای‌ام خراب کردم. در حدود ۳۰۰ بازی بازنده شدم. ۲۶ بار به من اعتماد شد تا پرتاب نهایی را انجام دهم اما آن را از دست دادم. در زندگی‌ام بارها و بارها شکست خوردم. برای همین موفق شدم."

  • کارآفرینی که هرگز تسلیم نشد

    کارآفرینی که هرگز تسلیم نشد

    آدام نیومن، بنیانگذار "وی‌ورک"، استارت‌آپ تامین‌کننده فضاهای اشتراکی فیزیکی و مجازی است. این استارت‌آپ تا اواخر تابستان ۲۰۱۹ یکی از ارزشمندترین استارت‌آپ‌های تاریخ با ارزش ۴۷ میلیارد دلار بود. نیومن اما در سال ۲۰۱۹ اعلام کرد که از مدیرعاملی این شرکت کناره‌گیری می‌کند.

  • پنج برند خودرویی که نابود شدند

    پنج برند خودرویی که نابود شدند

    دنیای کسب‌وکار مملو از داستان شکست‌های بزرگ است. در دنیای خودروسازی، پس از تولید خودروهای پر طرفدار مدل T که هنری فورد در ۱۹۰۸ تولید کرد، شرکت‌های بسیاری با تلاش خستگی‌ناپذیر، مدل‌های جدید و اصلاح‌شده‌ای را طراحی، تولید و بازاریابی کردند و فروختند.

  • قدرت شکست

    قدرت شکست

    معمولا کارآفرینان در پاسخ به این پرسش که چگونه به اهدافتان دست‌یافتید، از یک الگوی ثابت پیروی می‌کنند. همه آن‌ها می‌گویند از شکست‌هایمان درس گرفتیم.

  • خوانش‌پریشی که اعجوبه کسب‌وکار شد

    خوانش‌پریشی که اعجوبه کسب‌وکار شد

    سر ریچارد برانسون یکی از موفق‌ترین کارآفرینان جهان است که از ۱۶ سالگی موفق به کسب درآمد شد. او که موسس گروه شرکت‌های "ویرجین" است، در ۳۵ کشور جهان برای بیش از شش هزار نفر در ۴۰۰ شرکت خود اشتغال‌زایی کرده است.

  • 21 اوت روز پاسداشت کارآفرینی

    21 اوت روز پاسداشت کارآفرینی

    21 اوت 2022 را روز جهانی کارآفرینی نام نهادند تا به این بهانه در کارآفرینان نسبت به اهمیت نوآوری و رهبری سازمان آگاهی ایجاد شود. در این روز جهان روز کارآفرینی را جشن می‌گیرد تا به نوعی از کارآفرینان سرتاسر جهان قدردانی شود.

  • کارآفرینان تاریخ بخوانند

    کارآفرینان تاریخ بخوانند

    کارآفرینی می‌تواند به فرآیندی دلگرم‌کننده تبدیل شود تا جایی که گاهی به اشتباه خود را گول می‌زنیم و تصور می‌کنیم بیش از واقعیت کنترل همه امور را به دست داریم. اما به محض آنکه می‌پذیریم کم‌تر از آنچه ادعایمان می‌شود می‌دانیم، تاریخ به آموزگارمان تبدیل می‌شود.

  • داستان موفقیت لوکس‌ترین خودروساز جهان

    داستان موفقیت لوکس‌ترین خودروساز جهان

    وقتی نوبت به خانواده‌های خودروساز می‌رسد بوگاتی‌ها در دسته متفاوتی جای می‌گیرند. به این صورت که شرکت بوگاتی تولیدکننده لوکس‌ترین و شیک‌ترین خودروهای دنیا است که با سابقه ۱۱۰ ساله در صنعت جهان می‌درخشد.

  • نابودسازی برند در چهار گام

    نابودسازی برند در چهار گام

    چرا برخی برندهای بزرگ به زمین می‌خورند؟ دلایل مختلفی برای چنین شکستی می‌تواند وجود داشته باشد. چون جهان امروز و مشکلات‌اش از هر زمان دیگری پیچیده‌تر شده است. اما تجربه کسب‌وکارهای مختلف نشان داده است که نقش رهبری تیم در موفقیت یا شکست یک برند، نقشی حیاتی است.

  • حلقه نزدیکان یک کارآفرین

    حلقه نزدیکان یک کارآفرین

    جمله معروفی از جیم ران نقل می‌شود که گفته است: «شما میانگین پنج نفری هستید که بیشترین زمان را با آن‌ها می‌گذرانید.» افرادی که در حلقه نزدیکان شما قرار دارند، نقشی مهم ایفا می‌کنند و بر بهبود زندگی و رشد شما اثرگذارند.

  • تحمل شکست برای پیروزی

    تحمل شکست برای پیروزی

    هنری فورد، بنیانگذار شرکت خودروسازی فورد، جمله معروفی دارد: «شکست، فرصتی است برای آغازی دوباره، این بار هوشمندانه‌تر.» هنری فورد یکی از مشهورترین کارآفرینان تاریخ است. او با ممارست خود برای همیشه صنعت خودروسازی آمریکا و جهان را دگرگون کرد و موفق شد نخستین خط تولید انبوه خودروی جهان را راه‌اندازی کند.

  • اشتباهاتی که باید ترک کنید

    اشتباهاتی که باید ترک کنید

    تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق، مستلزم هوشمندی، برنامه‌ریزی و کمی شانس است. اما کل این سفر به آن آسانی که همه تصور می‌کنند، نیست. شما به عنوان یک کارآفرین باید خود را متعهد بدانید که مدام مطالعه کنید، با مربیان و آموزگاران مناسب ارتباط داشته باشید و همزمان، تجربیات شخصی خود را خلق کنید.

  • درس والت‌دیزنی به کارآفرینان

    درس والت‌دیزنی به کارآفرینان

    آیا می‌دانستید والتر الیاس دیزنی، خالق انیمشن‌های مشهور والت‌دیزنی زمانی بخاطر نداشتن ایده‌های خلاقانه از تحریریه یک روزنامه اخراج شده بود؟ او همچنین پیش از آنکه بتواند استودیوهای دیزنی، دیزنی‌لند و سپس دیزنی‌ورلد را تاسیس کند، چندین بار ورشکسته شده بود.

  • عامل ویرانگر کسب‌وکارها

    عامل ویرانگر کسب‌وکارها

    سازمان ملل متحد در پایگاه اطلاع‌رسانی خود فساد را نه تنها عاملی مخرب برای جامعه دانسته، بلکه آن را برای کسب‌وکارها نیز ویرانگر خوانده است. این نهاد بین‌المللی فساد را به عنوان منشاء افزایش ریسک‌هایی دانسته است که فعالیت‌های مالی، عملیاتی و اعتبار شرکت‌ها را به شدت مورد تهدید قرار می‌دهند.

  • پنج چالش بزرگ کسب‌وکارهای کوچک

    پنج چالش بزرگ کسب‌وکارهای کوچک

    برای آغاز هر کاری در زندگی ابتدا باید موانع پیش رویتان را بشناسید. راه‌اندازی یک کسب‌و کار هم که دستاورد بزرگی برای بسیاری از کارآفرینان محسوب می‌شود، از این قاعده مستثنی نیست. دلیل اهمیت شناخت مسیر پیش‌رو، این است که شما بتوانید پس از راه‌اندازی کسب‌وکار، آن‌ را حفظ و صیانت هم بکنید.

  • فرمول نابودسازی روحیه تیمی

    فرمول نابودسازی روحیه تیمی

    کارآفرینانی که در مهارت‌های رهبری ضعیف هستند، می‌توانند منجر به نابودی روحیه اعضای تیم‌شان شوند. بی‌تردید کارآفرینان، در قامت رییس، می‌توانند قدرت زیادی داشته باشند و افراد را عزل و نصب کنند. اما همچنین می‌توانند با مشورت مدیرانشان، پرسنل را تشویق کنند یا برعکس، نسبت به کارشان بی‌انگیزه کنند.

  • تله فرسودگی در کارآفرینی

    تله فرسودگی در کارآفرینی

    بر اساس نظرسنجی‌ای که به تازگی توسط مرکز کپیتال‌وان انجام شده است، 42 درصد از صاحبان مشاغل کوچک اعلام کردند که خستگی و فرسودگی شغلی را تجربه کرده‌اند و 53 درصد آن‌ها هم اذعان داشته‌اند که این فرسودگی بر موفقیتشان در کسب و کار اثر منفی بر جای گذاشته است.

  • ۱۲ مهارت سفر کارآفرینی

    ۱۲ مهارت سفر کارآفرینی

    کارآفرینانی که از مهارت‌های ویژه رهبران برخوردارند به ورای مرزهای رقابت با دیگران می‌رسند. آن‌ها به عنوان افرادی که رهبری تیم خود را بر عهده می‌گیرند، ویژگی‌های خاصی را در خود پرورانده‌اند. اما این ویژگی‌ها چیست و چگونه می‌توان رهبری "عالی" در کسب و کار شد؟

  • بزرگترین اشتباه کارآفرینان

    بزرگترین اشتباه کارآفرینان

    نوآم واسرمن، رییس مدرسه کسب و کار دانشگاه نشویل و استاد پیشین رشته کارآفرینی در مدرسه کسب و کار دانشگاه هاروارد، در مقاله‌ای که برای نشریه بارونز به رشته تحریر درآورده، به موضوع بزرگترین اشتباه کارآفرینان پرداخته و آن را مربوط به نیروی انسانی دانسته است.

  • ۱۰ پرسش سفر کارآفرینی

    ۱۰ پرسش سفر کارآفرینی

    نسل جوان هر روز بیشتر از پیش در جستجوی معنایی برای کار خود هستند. کارآفرینی در کنار تلاش برای طی کردن مسیر و رسیدن به یک هدف بزرگ، به معنای حضور استعدادهای جوان در عرصه کسب و کار است که به دنبال هدفی هستند و دستیابی به آن را آرزو می‌کنند.

  • سفر کارآفرینی با قایق یا کروز؟

    سفر کارآفرینی با قایق یا کروز؟

    گر چه هزاران مطلب درباره مسیر و سیر تحول مدیریت نوشته شده است، اما استفاده از تجربیات افرادی که در این مسیر گام نهاده‌اند، فرصتی است که نمی‌توان برایش قیمتی متصور شد.یک کارآفرین بنام کالاکش، در مقاله‌ نشریه فوربس، ۵ اصل مهم برای کارآفرینی معرفی کرده است.