• این زیر ۳۰ ساله‌های کارآفرین

    این زیر ۳۰ ساله‌های کارآفرین

    نشریه فوربس در یکی دیگر از رده‌بندی‌های معمول خود، برای پنجمین بار فهرست ۳۰ کارآفرین جوان زیر ۳۰ سال خود را معرفی کرده است که کسب‌وکاری راه‌اندازی کرده و سرمایه جمع کرده‌اند، به مردم خدمات نوینی ارائه کرده‌اند، سود قابل‌توجهی داشته‌اند و البته در امور عام‌المنفعه نیز دستی داشته‌اند. این فهرست البته شامل ۳۵ جوان کارآفرین نیکوکار است، چون برخی از این کسب‌وکارها ۲ موسس یا بیشتر داشته‌اند.

  • ایده نوآورانه مهم‌تر است یا استفاده درست از آن؟

    ایده نوآورانه مهم‌تر است یا استفاده درست از آن؟

    تفاوت افرادی که ایده‌های خلاقانه داشتند اما به جایی نرسیدند و افرادی که از ان ایده‌ها شرکتی سودآور بنا نهادند، را باید در رفتارشان جست. کارآفرینان موفق معمولا ریسک استفاده از ایده های نوآورانه را به جان می‌خرند.

  • کسب‌وکارها باید برای ناآرامی‌ها آماده باشند

    کسب‌وکارها باید برای ناآرامی‌ها آماده باشند

    سرجان تودوروویک، رییس بخش مدیریت بحران موسسه آلمانی بیمه آلیانز به کسب‌وکارها هشدار داده است که ناآرامی‌های اجتماعی بیش از پیش شرکت‌ها را مورد تهدید قرار می‌دهد و حتی بیش از تروریسم برای کسب‌وکارها خطر دارد.

  • درس آقای کارگردان به کارآفرینان

    درس آقای کارگردان به کارآفرینان

    استیون اسپیلبرگ که به‌عنوان یکی از تاثیرگذارترین فیلم‌سازان تاریخ شناخته می‌شود، نامی است آشنا. اسپیلبرگ تا به امروز ۵۱ فیلم را کارگردانی کرده و سه جایزه اسکار دریافت کرده است. اما راز موفقیت او چیست و آیا از ابتدا فردی موفق بود؟

  • سه راهکار موفقیت شرکت‌ها در بازار چین

    سه راهکار موفقیت شرکت‌ها در بازار چین

    بیشتر شرکت‌ها در تلاش هستند تا نوآوری خود را به ویژه در جاهایی مانند "سیلیکون ولی" متمرکز کنند. آنها همچنین به احتمال زیاد با دانشگاه‌ها و استارت‌آپ‌ها برای توسعه ایده‌های جدید همکاری می‌کنند تا نظرات واحدهای تجاری داخلی، تامین‌کنندگان یا شرکا را تامین کنند.

  • راز موفقیت اخیر یونیلیور

    راز موفقیت اخیر یونیلیور

    مدل جدید کسب‌وکار یونیلیور که حول پنج گروه اصلی تجاری سازمان‌دهی شده، به گونه‌ای طراحی شده است که به یونیلور اجازه دهد سریع‌تر به روند خواسته‌های مصرف‌کننده پاسخ دهد. این مدل جدید خیلی زود توانسته است منجر به رشد فروش شرکت شود.

  • ایمن‌سازی تولید در برابر شوک‌های آینده

    ایمن‌سازی تولید در برابر شوک‌های آینده

    دنیای امروز دنیای پرتلاطمی است. نااطمینانی‌ها و شوک‌های آینده تهدیدی جدی را مقابل صنایع تولیدی قرار داده‌اند. چگونه می‌توان کسب‌وکارهای تولیدی را از این شوک‌های آینده مصون داشت؟

  • ده دلیل که باعث نابودی کسب‌وکارها می‌شود

    ده دلیل که باعث نابودی کسب‌وکارها می‌شود

    متاسفانه شکست کسب‌وکارها اتفاقی است شایع و این فقط استارت آپ‌ها و کسب‌وکارهای کوچک را شامل نمی‌شود. ۵۰ درصد از شرکت‌هایی که نامشان در فهرست فورچون ۵۰۰ آمده است و ۲۰ سال پیش وجود داشته‌اند، اکنون جز یادی از آن‌ها باقی نمانده است.

  • ۴ ویژگی مشترک کارآفرینان موفق

    ۴ ویژگی مشترک کارآفرینان موفق

    هیچ کارآفرینی نیست که سودای تبدیل شدن به بهترین کارآفرین را در ذهن نداشته باشد. اما آیا می‌توان به کارآفرینی بی‌عیب و نقص تبدیل شد؟ کدام مسیر در سفر کارآفرینی به موفقیت ختم می‌شود؟

  • داستان بازنشسته ۷۰ ساله‌ای که کارآفرین شد

    داستان بازنشسته ۷۰ ساله‌ای که کارآفرین شد

    از افراد بسیاری این عبارت را شنیده‌ایم که «از من گذشته است». بسیاری بر این باورند که کارآفرینی سفری است که باید در جوانی آغاز شود اما جو ملاکر داستان دیگری را رقم زده است.

  • سه ضرورت فناوری برای کسب‌وکارها

    سه ضرورت فناوری برای کسب‌وکارها

    دموکراتیزه کردن دسترسی به اطلاعات و گشودن کانال‌ها به یک شبکه جهانی از سرمایه‌گذاران به چه معناست؟ در دنیای امروز دسترسی به پول چگونه است؟

  • درس‌های آقای بازیگر به کارآفرینان

    درس‌های آقای بازیگر به کارآفرینان

    فیلم‌های ویل اسمیت ۵.۷ میلیارد دلار برای گیشه‌های سراسر جهان درآمدزایی کرده است. او در سال ۲۰۰۷ از سوی نشریه نیوزویک به عنوان قدرتمندترین هنرپیشه هالیوود شناخته شده است. او به خوبی می‌داند هر فرد چگونه می‌تواند جهان پیرامون خود را تغییر دهد.

  • پایان سلطه برند تسلا فرا رسیده است؟

    پایان سلطه برند تسلا فرا رسیده است؟

    تاریخ بشر، شاهد ایجاد برندهای بسیاری بوده است. برخی از آن‌ها عمر بسیار کوتاهی داشته‌اند اما برخی دیگر توانستند برای مدتی کارنامه‌ای درخشان را رقم زنند. برند تسلا یکی از این نمونه‌هاست که بر بازار خودروهای برقی سلطه داشته است. اما حالا این سلطه به چالش کشیده شده است.

  • کارآفرین هستید؟ تنها نمانید!

    کارآفرین هستید؟ تنها نمانید!

    سفر کارآفرینی لزوما به معنای تبدیل شدن به فردی تنها نیست. اما چگونه می‌توانید همزمان با اینکه در جستجوی رویایتان هستید، ارتباط خود با جهان پیرامونتان را هم حفظ کنید؟

  • تنیس‌باز کارآفرین

    تنیس‌باز کارآفرین

    ماریا شاراپووا متولد ۱۹۸۷ تنیس‌باز سرشناس روس و دارنده ۵ عنوان قهرمانی مسابقات گرند اسلم تنیس جهان است که در سال ۲۰۲۰ از دنیای تنیس خداحافظی کرد. او در سال‌های ۲۰۰۵ و ۲۰۱۲ رتبه اول بین تنیس‌بازان زن دنیا را کسب کرد.

  • هنرپیشه‌ای که کارآفرین شد

    هنرپیشه‌ای که کارآفرین شد

    همه، پل نیومن را به عنوان هنرپیشه معروف هالیوود می‌شناسند. اما او در زندگی خود، سفری حرفه‌ای را شکل داد و از یک بازیکن فوتبال به یک هنرپیشه، و سپس به یک کارآفرین و یک نیکوکار تبدیل شد.

  • سه نوع "نه" که هر کارفرمایی باید بشناسد

    سه نوع "نه" که هر کارفرمایی باید بشناسد

    رد کردن، بخش دردناک کارآفرین بودن است، اما شناسایی انواع مختلف "نه" می‌تواند به شما به عنوان یک کارآفرین کمک کند تا با آن‌ها شکوفا شوید.

  • آیا برندهای مشهور هم می میرند؟

    آیا برندهای مشهور هم می میرند؟

    دنیای کسب و کار مملو از داستان برندهایی است که روزی همچون ستارهای نوظهور درخشیدند اما به دلیل آنکه ماموریت اصلی خود را گم کردند، رو به زوال و نابودی گذاردند. دلیلش هر چه باشد، این سرنوشتی است که بسیاری از برندهای معروف را تهدید میکند.

  • ترساندن نیروی انسانی نتیجه عکس دارد

    ترساندن نیروی انسانی نتیجه عکس دارد

    بسیاری از کارفرماها برای آن که نیروهای انسانی شرکت را به بهتر کار کردن وادار کنند یا هزینه‌هایشان را کاهش دهند، بذر ترس از دست دادن شغل را در دل آنان می‌کارند. این در شرایطی است که تحقیقات اخیر نشان می‌دهد این طرفند برای کارفرما نتیجه عکس در پی خواهد داشت.

  • غول انرژی که از پا درآمد

    غول انرژی که از پا درآمد

    تاریخ، شاهد افول برندهای مشهور بسیاری بوده و حوزه انرژی هم از این داستان مستثنی نبوده است. شرکت انرون، غول انرژی جهان برای همیشه به خواب رفته است.

  • ۳ کشور برتر برای راه‌اندازی کسب‌وکار

    ۳ کشور برتر برای راه‌اندازی کسب‌وکار

    بسیاری از کسب‌وکارها پس از موفقیت‌هایی در داخل کشور به دنبال کشورهایی برای راه‌اندازی کسب‌وکار بین‌المللی خود هستند. اما نمی‌دانند از کجا شروع کنند. در اینجا ۳ کشور برتر برای بین‌المللی شدن کسب‌وکارها را معرفی می‌کنیم.

  • برند موفق ساعت مچی که نابود شد

    برند موفق ساعت مچی که نابود شد

    برندها در همه حوزه‌ها ممکن است نابود شوند. در برخی حوزه‌ها، آمار این نابودی حتی به ۸۶ درصد می‌رسد و در برخی حوزه‌های دیگر کمتر است. برخی برندهای ساعت مچی هم هستند که در زمان خود نام آور بودند اما حالا کسی آن‌ها را نمی‌شناسد.

  • داستان یک موفقیت از پسِ دو شکست

    داستان یک موفقیت از پسِ دو شکست

    سائه هیونگ جانگ جوان ۳۰ ساله‌ای است که دو استارت‌آپ او شکست خورد. حالا شرکت او ۳۲ میلیون دلار سرمایه جذب کرده است.

  • داستان برند کوکاکولا

    داستان برند کوکاکولا

    کوکاکولا که به شکل گسترده‌ای به عنوان سمبلی از آمریکا شناخته شده است توسط دکتر جان پِمبِرتونِ پزشک در قرن نوزدهم ایجاد شده است.

  • خودزنی کارآفرینان در شرایط دشوار

    خودزنی کارآفرینان در شرایط دشوار

    همه تحت فشار بیشتر مرتکب خطا می‌شوند. اما این برای کارآفرینان به معنای نابودی خود و شرکتشان است.

  • یک ایرانی با 30 سال سابقه در سیلیکون‌ولی

    یک ایرانی با 30 سال سابقه در سیلیکون‌ولی

    ایرانی‌های موفق در جای‌جای جهان حضور دارند. جملات معروف آنان می‌تواند چون چراغ راهی برای کارآفرینان باشد.

  • بزرگ‌ترین خطری که شرکت‌ شما را تهدید می‌کند

    بزرگ‌ترین خطری که شرکت‌ شما را تهدید می‌کند

    وزارت دادگستری آمریکا، شرکت گوگل را به رقابت ناعادلانه در بازار موتورهای جستجو متهم کرده است. مدیرعامل هندی- آمریکایی این غول فناوری اما می‌گوید رقبا باید علت شکست را در مشکلات درونی خود جستجو کنند نه مشکلات خارجی.

  • داستان موفقیت تسلا

    داستان موفقیت تسلا

    بازار خودرو در آمریکا مملو است از خودروسازان سرشناسی چون فورد، هوندا و شورولت. اما یک شرکت تازه نفس توانست در جایگاهی بالاتر از آنان بایستد.

  • پنج کلید موفقیت در کارآفرینی

    پنج کلید موفقیت در کارآفرینی

    کارآفرین بودن، یک انتخاب شغلی پرچالش و پرپاداش است. لازمه موفقیت در آن، تحمل سختی‌ها، اتخاذ تصمیمات دشوار و پویایی است اما پاداش بالقوه آن ارزش تلاش را دارد.

  • درس‌ زندگی از کارآفرینان نوجوان

    درس‌ زندگی از کارآفرینان نوجوان

    پیشرفت فناوری راه را برای بسیاری از نوجوانان جهان گشوده است تا بتوانند جهان پیرامون خود را به جایی بهتر برای زندگی تبدیل کنند. آنها در این راه درسهایی آموخته اند که برای زندگی همه می تواند چون چراغ راه باشد.